• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AVIONOM PET DANA PLUS SMEŠTAJ 150 € - SRBI POHRLILI NA OVU LETNJU DESTINACIJU! Ne može povoljnije, KRCATO i van sezone!

Autor Jana Desovski

Kipar je destinacija koja je sve popularnija u 2023. godini.

 Kipar, Plaža.jpeg Izvor: Profimedia

Kipar je sve popularnija destinacija za letovanje 2023. godine među srpskim turistima. Veliku pažnju Srba koji žele lepo ili luksuzno letovanje, a da ih taj trošak ne "udari" po džepu, privukao je ove godine Kipar pošto su cene letovanja povoljnije od tradicionalno popularnih zemalja u koje idu Srbi – Crna Gora, Grčka i Turska.

Pre nego što se odlučite da odete na odmor na Kipar, bitno je da znate da tamo sezona počinje čak u aprilu, a vreme ume da premaši 26-27 stepeni. Od kada je jedna popularna avio-kompanija uvela čarter letove do Kipra, sada možete sami da organizujete putovanje i to za jako mali novac.

Takođe i agenti za putovanja nalaze povoljne karte i smeštaj na Kipru, a cene se kreću od 150 do 180 evra za pet dana na ovoj destinaciji u aprilu ili maju. Ako sami rezervišete, cene avionskih karata su povoljne i mogu da se nađu u junu mesecu, kada je već sezona, za 120 evra povratna karta sa ručnim prtljagom.

Kada sletite na aerodrom u Larnaki možete da uzmete taksi koji će vas prevesti do apartmana ili hotela. Cena je 0.73 evra po kilometru dok je start 3.42 evra. Takođe možete da uhvatite i autobus koji ide od aerodroma do centra Larnake ili Aja Nape, a cena karte je dva evra.

Najpovoljniji smeštaj može da se nađe u mestu Larnaka na Kipru, a cena u junu za noćenje u hotelu sa bazenom iznosi 35 evra, a najskuplji smeštaj u istom mestu u luksuznom hotelu iznosi 180 evra za noć.

Što se tiče agencijskih ponuda, za sedam dana, sa avio-prevozom i doručkom platićete 450 evra po osobi u aprilu mesecu. U maju mesecu ima ponuda koje idu čak do 2.600 evra po osobi u luksuznom hotelu sa pet zvezdica. To je ujedno i najskuplja ponuda na koju smo naišli.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 22

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

beogradska seljačina

Ja ti dođem, ti mi padneš...

Miodrag

Šta je ovde jeftino. Nekada smo letovali po 20 dana. Posle toga na 12 , 10. Zatim ste počeli da pravite aranžmane na 7 dana. A sve je to za istu cenu a manji broj dana. Sada spominjete Kipar avionom na 5 dana. Šta je tu jeftino. Cena i dalje ista i to u vansezoni. Ko je lud da ide na more na 8, 7 ili 5 dana. Pa ne isplati se ni da se pakuješ. Svašta. Nađite nam pristojnu cenu za letovanje za 2 osobe avinom na 12 dana. 2 dana vam odu u putu i samo 10 ste na moru.

Nikola Beograđanin

Čuš Kipar haha, a nije li bolje dolje kodnas svega mi, đevojke, svijetla, tristo čuda, pjena, fino sve. Dobiješ sve za 10 dana samo iljadu ipo jura, to ko nema ja ne znam što je ovo, samo gledaju jeftinije krsta mi.

special image