• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLEĆE UMISLILO DA JE JESEN! Svežije uz pljuskove sa grmljavinom, evo kad nas očekuje bolje vreme

Autor Ivana Vlajković

Danas će u Srbiji minimalna jutarnja temperatura biti od 8°C do 12°C, a maksimalna od 14°C u Valjevu do 20°C na krajnjem jugu Srbije.

 Kolaps (5).jpeg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Svežije i promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Kišna zona se premešta od severozapada ka jugoistoku Srbije, a sredinom dana kiša prestaje na severu Vojvodine uz delimično razvedravanje na tom području. Popodne kiša prestaje u većem delu severne Srbije, a do večeri se zadržava na jugu. Vetar slab do umeren severozapadni, na jugu Srbije pre podne južni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 14°C u Valjevu do 20°C na krajnjem jugu Srbije. Uveče kiša na jugozapadu i jugu Srbije. Temperatura u 22h od 10°C do 13°C.

Beograd: Svežije sa kišom ujutru i pre podne, a popodne prestanak padavina i delimično razilaženje oblaka kasnije popodne. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 13°C.

Niš: Naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima. toplo i nestabilno vreme. Pre podne sunčani intervali, a popodne kiša i lokalni pljuskovi. Vetar ujutru slab južni i jugozapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna oko 17°C. Uveče kiša povremeno.

Užički region: Pretežno oblačno i svežije sa kišom povremeno. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 10°C, a maksimalna od 14°C do 17°C. Na Zlatiboru i Tari svežije sa kišom povremeno i najviše do 17°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Svežije i oblačno sa kišom ujutru i pre podne, a sredinom dana kiša prestaje na severu i zapadu Vojvodine uz delimično razvedravanje na tom području. Popodne kiša prestaje i na jugu Banata. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 15°C na jugu Banata do 17°C u Somboru. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 11°C do 12°C.

Novi Sad: Svežije sa kišom ujutru i pre podne, a popodne prestanak padavina i delimično razilaženje oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C.

Subotica: Svežije sa kišom ujutru i pre podne, a popodne prestanak padavina i delimično razilaženje oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 11°C.

Vreme narednih dana: U sredu sveže i promenljivo oblačno sa povremenom kišom u centralnim i južnim predelima. Po Vojvodini i u Timočkoj Krajini suvo sa sunčanim peirodima. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 14°C na jugu do 17°C na severu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 12°C. U drugoj polovini sedmice sve više sunčanih sati i svakodnevni porast temperature. Za vikend toplo, ali nestabilno uz dnevni razvoj oblaka i moguće lokalne pljuskove.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image