Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji je privukao veliku pažnju jer se na njemu vidi kako deca stoje na prometnom bulevaru u Novom Sadu, neobazirujući se na saobraćaj, kako bi fotografisali ili snimali skupoceni "lamborgini". 

Snimak je objavljen na Instagram stranici 192_rs. Na početku snimka se vidi kako jedno dete pretrčava ulicu radi fotografisanja skupocenog automobila. Dalje se vidi kako grupa dece stoji na bulevaru sa telefonima u rukama. U trenutku dok "lamborgini" prolazi deca uopšte ne obraćaju pažnju na druga vozila. 

Video je objavljen uz pitanje da li ova deca imaju roditelje. "Na najprometnijem i najvećem bulevaru u Novom Sadu, iskaču pred vozila u punoj brzini da slikaju "lamborgini", da li treba da se desi tragedija i da deca izginu zbog neke zvezde ili dobrog automobila da bi se reagovalo i sprečilo ovakvo ponašanje. Ko je ovde odgovoran?", napisano je u opisu videa. 

Brojni korisnici društvene mreže ostavili su svoje mišljenje u komentarima. "I eto da ga udariš slučajno, odmah etiketa kako si divljao, a što klinac debil stoji nasred puta i ometa saobraćaj to nikom ništa. Dok neko tu ne pogine neće se opametiti. Nažalost", "Omladina je samo proizvod ovakvog sistema! Kritika za "roditelje" te dece!", "Roditelji neka vode decu na sajam automobila pa neka svi pare oči koliko dugo žele i neka fotkaju iz svih uglova,a ne ovako…", samo su neki od komenatara. 

(MONDO)