Svaka prodavnica nudi sve što vam je neophodno kako biste bili sigurni da mališani imaju sve što im je potrebno za srećan i bezbrižno detinjstvo. Njihove radnje izdvajaju se po mnogim stvarima, a mi smo za vas izdvojili najbitnije.

Kvalitetan asortiman proizvoda

Aksa prodavnice nude širok asortiman najkvalitetnijih proizvoda za bebe i decu svih uzrasta. U njihovim radnjama možete naći različite modele kolica, auto-sedišta, krevetića, odeće i obuće za decu, brojne igračke, preparate za negu bebe i mnoge druge proizvode koje vaši najmlađi mogu da koriste svakodnevno.

Svi proizvodi su pažljivo odabrani, pre svega zbog kvaliteta i bezbednosti. Čekaju vas još i razni pribori za hranjenje, kao i vrhunski preparati za zaštitu od komaraca, jer leto samo što nije stiglo.

Postoji i poseban program namenjen edukaciji, gde roditelji mogu da nabave razne edukativne igračke putem kojih deca uče i uživaju u igri sa svojim vršnjacima.

Stručno osoblje

Aksa prodavnice ne bi mogle da budu to što jesu, a da nemaju fenomenalno stručno osoblje koje će vam pružiti kvalitetne savete i dati preporuku kada su u pitanju proizvodi za decu i bebe. Veoma ljubazni i stručni, zaposleni imaju odgovore na sva vaša pitanja i zasigurno će vam pomoći da pronađete željeni proizvod koji je najbolji za vašu decu.

Usluge za roditelje

Aksa nudi i razne pogodnosti za roditelje koje služe da olakšaju kupovinu. Recimo, možete postati član njihovog kluba, a to će vam omogućiti da uvek budete u toku sa novitetima. Takođe, za buduće mame i tate postoje besplatni paketi za novorođenče.

Imate i mogućnost povratka novca prilikom kupovine ako posedujete njihovu karticu koju dobijate pošto postanete član kluba.

Posebno ističemo uslugu auto-pretplata koja će vas sigurno oduševiti. Ovom uslugom pokazali su da misle na roditelje i njihovo dragoceno vreme sa decom. Auto-pretplata će vam uštedeti vreme, ne morate više da vodite računa hoćete li nešto zaboraviti prilikom kupovine, više nećete morati da usklađujete brojne obaveze kako bi otišli u kupovinu. Sada možete u samo par korak da napravite svoju porudžbinu i ona će vam stizati svakog meseca na adresu!

Online prodavnica

Ako nekada nemate vremana da odete do radnje, tu je online prodavnica. Prodavnice su dostupne 24 sata dnevno! Sve možete da naručite u samo par klikova, a da ste kod kuće sa svojom porodicom. Uvek ćete biti u prilici da nađete sve proizvode u bilo koje doba dana ili noći.

Dakle, Aksa prodavnica dečije i bebi opreme je sve što vam treba. Osim široke lepeze najkvalitetnijih proizvoda, nudi i razne dodatne usluge koje su osmišljene da roditeljima pomognu. Uz stručno osobolje svaka poseta prodavnicama je pravo uživanje. Verujemo da nećete moći da se odlučite šta pre da nabavite za vaše dete ili sebe.

Bez obzira što je najviše proizvoda namenjeno deci i bebama, roditelji i te kako mogu da nađu stvari koje će im biti od velike koristi.

Ako tražite pouzdano mesto gde možete pronaći sve što vam je potrebno za vaše mališane, Aksa prodavnice dečije i bebi opreme su pun pogodak! Posetite ih i samo ćete se uveriti.