• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROGNOZA NAM IDE NA RUKU - LEPO VREME ZA DRUGI DAN PRAZNIKA! Temperature iznad 20 stepeni, ali ipak nosite i kišobran

Autor Ivana Vlajković

Danas će u Srbiji minimalna jutarnja temperatura biti od 8°C do 14°C, a maksimalna od 18°C u Užicu do 25°C u Leskovcu.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Vetrovito uz postepeno naoblačenje koje dolazi sa jugozapada. Ovo naoblačenje usloviće prolaznu kišu u jugozapadnim i zapadnim predelima Srbije sredinom dana, a popodne i krajem dana na severozapadu i severu. U ostalim krajevima suvo sa više sunčanih sati na istoku i jugoistoku Srbije. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u košavskom području, a u ostalim krajevima umeren južni ili istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna od 18°C u Užicu do 25°C u Leskovcu. Uveče je moguća kiša na krajnjem severu i jugu Srbije. Temperatura u 22h od 12°C do 16°C.

Beograd: Vetrovito uz sunčane intervale pre podne i postepeno naoblačenje, ali bez kiše. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 16°C.

Niš: Toplo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren istočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna do 24°C. Uveče suvo.

Užički region: Naoblačenje koje dolazi sa jugozapada donosi povremenu kišu tokom dana. Vetar slab istočni, na planinama umeren južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje sa kišom uz temperaturu do 13°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Vetrovito uz sunčane intervale pre podne i postepeno naoblačenje popodne koje dolazi sa jugozapada. Ovo naoblačenje može usloviti malo kiše na zapadu i severu Vojvodine kasnije popodne i krajem dana. U ostalim predelima Vojvodine suvo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, u južnom Banatu povremeno olujni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 21°C do 23°C. Uveče je moguća kiša na severozapadu i severu Vojvodine. Temperatura u 22h od 14°C do 16°C.

Novi Sad: Vetrovito uz sunčane intervale pre podne i postepeno naoblačenje popodne sa malom šansom da bude malo kratkotrajne kiše krajem dana. Veći deo dana suvo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna oko 21°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 14°C.

Subotica: Vetrovito uz sunčane intervale pre podne i postepeno naoblačenje popodne sa mogućom kišom krajem dana. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna oko 21°C. Uveče je moguća slaba kiša. Temperatura u 22h oko 14°C.

Vreme narednih dana: U sredu promenljivo oblačno sa kišom povremeno koja dolazi sa juga. U košavskom području je manja šansa za kišu i tamo će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar. U ostalim krajevima vetar umeren istočni. Dnevna temperatura u padu u odnosu na utorak. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 13°C, a maksimalna od 15°C do 20°C. Uveče povremena kiša. Temperatura u 22h od 10°C do 14°C.

U četvrtak sveže i promenljivo oblačno sa kišom mestimično. U petak i subotu je manja šansa za kišu uz više sunčanih sati i manji porast temperature. U nedelju malo svežije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image