Sigurnosne kamere jedne zgrade na teritoriji beogradske opštine Zvezdara snimile su lopova koji ulazi u stambeni objekat, a potom krade, prenosi Kurir. Kako se vidi na snimcima muškarac je prvo vrlo lako otvorio vrata glavnog ulaza, da bi potom prošetao po zgradi, a onda kako navodi autor, sišao u garažu i ukrao crevo od hidranta.

Jedan od stanara ove zgrade putem Instagram stranice serbialive_beograd obratio se svim stanovnicima koji žive na teritoriji Zvezdare, kao i Konjarnika i skrenuo im pažnju na ovog muškarca ako se nekim slučajem nađe i u njihovoj zgradi. 

"Pozdrav, skrenuo bih pažnju komšijama sa Zvezdare i Konjarnika. Mlad muškarac je u četvrtak oko 16h ušao u našu zgradu, otvorio vrata zgrade veoma lako (vidi se da je vešt). Prošetao se po zgradi, sišao do garaže i ukrao crevo od hidranta, pošto ništa vrednije nije našao. Na snimcima se vidi da drži nešto u desnoj ruci, moguće oružje. Sreo je komšinicu i uredno se javio. Slučaj je uredno prijavljen policiji", navodi se u objavi na Instagramu. Pogledajte snimak:

Kamere snimile lopova na Zvezdari Instagram/serbialive_beograd

 (MONDO)