• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUNČANO I TOPLO VREME, TEMPERATURA DO 27 STEPENI! Na ovakvo proleće smo jedva čekali, evo do kada će trajati

Autor Sara Gajić

Stiglo toplo prolećno vreme u većini delova Srbije.

 Proleće, Lepo vreme, Sunčan dan, Kafić Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U utorak toplo i pretežno sunčano vreme uz dnevni razvoj oblaka. U popodnevnim časovima je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na jugoistoku i krajnjem jugozapadu zemlje. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 25°C do 27°C. Uveče suvo.

U Beogradu toplo i pretežno sunčano sa prolaznim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna 27°C. Uveče suvo.  U popodnevnim časovima u Nišu je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 26°C. Uveče suvo.

Slično i u užičkom kraju, toplo sa dužim sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim časovima je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 10°C, a maksimalna od 25°C do 26°C. Na Zlatiboru i Tari duži sunčani periodi uz razvoj oblaka i
moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Popodne temperatura oko 21°C na 1000 mnv.

Vetar slab jugoistočni i istočni na teritoriji Vojvodine. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 13°C, a maksimalna od 25°C do 26°C. Uveče suvo. Slične vremenske prilike u Novom Sadu i Subotici.

Vreme narednih dana

U sredu toplo sa dužim sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim časovima je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na krajnjem severu i jugozapadu zemlje. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 16°C, a maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče suvo. 

Tokom sedmice toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim časovima je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Dnevne temperature u prvom delu sedmice oko ili malo iznad 25°C u većini krajeva, a u drugom delu sedmice malo ispod 25°C uz češću pojavu kiše ili pljuskova sa grmljavinom.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image