• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRPSKA VERZIJA MONSUNA SE NASTAVLJA! OPET OBLAČNO SA KIŠOM I GRMLJAVINOM: Evo šta nas čeka sledeće nedelje

Autor Sara Gajić

U Srbiji i dalje promenljivo vreme sa dosta padavina.

 Vremenska prognoza nedelja 28 maj 2023 Izvor: Kurir/Petar Aleksić

U nedelju vreme promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C,
a maksimalna od 22°C u Užicu do 26°C u Negotinu i Zaječaru. Uveče je moguća kiša. 

Promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima u Beogradu. Biće i sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna do 24°C. Uveče je moguća kiša. 
Kišno vreme u Nišu uz povremeno i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 24°C. Uveče je moguća kiša.

Kiša i vetar slab severni i u užičkom kraju. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 22°C do 24°C. Uveče je moguća kiša. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno uz moguću kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove. Temperatura do 17°C na 1000 mnv.

Povremena kiša i kratkotrajni lokalni pljuskovi sa grmljavinom u Vojvodini. Biće i sunčanih intervala. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 24°C do 25°C. Uveče je moguća kiša. Slično i u Subotici i Novom Sadu.

Vreme narednih dana

U ponedeljak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C,
a maksimalna od 23°C do 27°C. Uveče je moguća kiša. 

Iduće sedmice manji porast temperature i nastavak nestabilnog vremena sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Dnevna temperatura malo iznad 25°C.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image