Jedna od naših najpoznatijih voditeljki Sanja Kužet je neko ko je između ostalog prepoznatljiv po svojoj vitkoj liniji koju uspeva da održi od kad se pojavila na TV ekranima I pored toga sto je u međuvremenu postala majka dva dečaka. Svakako kada smo mlađi, a metobalizam brži , mršavljenje Ili održavanje idealne telesne težine je mnogo lakše. Naravno sa ulaskom u zrelije godine moramo obratiti mnogo više pažnje na ishranu I trening. Sanja nam otkriva svoj recept I kako je pre godinu dana došla na ideju da svoju formulu učini dostupnom svima :

“ Baš iz želje da svoje iskustvo podelim sa vama, u meni je već duže vreme živela ideja da stvorim jedinstven koncept detoksikacije pod imenom RELIKSIR kako bi svi osetili „magičnu“ moć detoksikacije prirodnim hladno ceđenim sokovima vrhunskog kvaliteta i ukusa.

Sanja Kužet (4).jpg
Promo 

 Uz fizičku aktivnost, redovno praktikovanje programa detoksikacije je postala moja najblagotvornija i najbitnija zdrava navika, kao i sastavni deo mog života koji ga čini lepšim i srećnijim. Naši hladno ceđeni sokovi namenjeni su postizanju brzih i dugotrajnih rezultata u vidu gubitka kilograma i čišćenja organizma od toksina. Program je koncipiran tako da se za doručak, ručak, večeru I dve užine , unose isključivo RELIKSIR detoks sokovi.

Sanja Kužet (3).jpg
Promo 

 Ključni efekti Reliksir detoxa su:

• Smanjenje telesne težine od 2 do 4kg

• Oslobađanje i čišćenje toksina iz organizma

• Smanjenje masnih naslaga i obima u kritičnim predelima – ruke, leđa, bokovi, stomak…

• Značajno jačanje energije

• Jačanje imuniteta

• Vitaminski boost

• Izbacivanje viška vode

Sanja Kužet (2).jpg
Promo 

 “Svi imamo periode kada malo manje pazimo na ishranu tako da je nakon takvih perioda upravo Reliksir detox idealan da nas kroz par dana konzumacije vrlo ukusnih I kvalitetnih sokova “uvede” ponovo u period kada ćemo obratiti više pažnje na namirnice koje unosimo. Konzumacija detox programa jednom mesečno me praktično vrati na “pravi” put I samim tim ne dozvoli da pretaram I dobijem neželjene kilograme koje je posle mnogo teže skinuti.

Veliki broj klijenata je već nakon prvog puta uveo Reliksir kao svoj mesečni “ritual” I uvideo sjajne rezultate kako nakon prvog trodnevnog detoksa tako I nakon ponovljenih programa. Količina energije koju dobijete I bolji osećaj su neverovatni pa vas prosto teraju da nakon detoksa nastavite sa zdravom ishranom, a veliki broj njih je I po prvi put počeo sa treninzima”.