Jedan čovek iz Srbije je objavio na svom Fejsbuk profilu da mu je nestao pas. On je napisao da nudi nagradu od 10.000 evra nagrada onome ko ga pronađe, što je mnoge iznenadilo, dok su neki tvrdili da bi i oni isto to uradili.

Objava je izazvala mnoge reakcije, a glasi ovako: " 10.000 evra nagrada onome ko ga pronađe. Obavezno uslikati psa za kojeg mislite da je on i poslati u inbox. Ponavljam, bez pitanja gde je nestao i kada jer to više nije bitno, može biti bilo gde u Srbiji i u bilo čijem dvorištu", napisao je muškarac. U jednoj objavi pre ove je napisao. "Zaobiđite me sa pitanjima da li se šalim i sličnim glupostima. Dobro pogledajte šare i kada budete slali slike, onda bar neka bude sličnosti, a ne da šaljete gluposti samo zato što su tolike pare u pitanju", napisao je mladić.

Ispod objave su se nizali komentari. "Bez ikakve nagrade bih pomogla.. Mi, koji imamo pse znamo kakva je to ljubav", "Dragi gospodine, imam i ja psa i razumem vas. Novac ne bih uzela ni u snu", dok su se neki čudili kako i zašto se nudi tolika nagrada.

BONUS VIDEO:

POLICIJSKI PAS OKI NAPRAVIO POMETNJU U STUDIJU! Jedan je od najboljih tragača, a samo zbog OVOGA ĆE SVE URADITI  Kurir televizija

 (MONDO)