• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HONOR osvojio 36 nagrada od brojnih svetskih medija na IFA 2023

Izvor Promo

Koncepti i prakse kompanije HONOR u oblasti sklopivih pametnih telefona široko su prepoznati od strane globalnih medija.

 HONOR osvojio 36 nagrada od brojnih svetskih medija na IFA 2023 Izvor: Promo/Honor

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je na IFA 2023 u Berlinu najlakši i najtanji pametni telefon koji se sklapa prema unutra – HONOR Magic V2, kao i najnoviji koncept sklopivog telefona ka spolja – HONOR V Purse koji pruža beskrajne mogućnosti za samoizražavanje. Uz brojne svetske medije koji su ove godine oba pametna telefona nagradili sa „Best od IFA”, prepoznat je i inovativni inženjering i vodeći održivi koncept u kategoriji sklopivih uređaja kompanije HONOR.

Ove godine, HONOR je dobio ukupno 36 nagrada od medija na IFA 2023. Android Headlines je dodelio HONOR V Purse nagradu „Best of IFA 2023” i komentarisao da „HONOR V Purse nije samo telefon, već je i fashion statement. To je bila jedna od najzanimljivijih najava koje smo videli na IFA 2023.” GSMArena se takođe osvrnula na koncept dizajna HONOR V Purse rekavši da je „ovo zapravo veoma napredan uređaj, mi uvek cenimo kada kompanija razmišlja izvan okvira.”

HONOR Magic V2 – najlakši i najtanji pametni telefon, koji je prvi put predstavljen na globalnom nivou, takođe je privukao veliku pažnju. TechRadar je dodelio nagradu HONOR Magic V2 telefonu „Best of IFA 2023” i izjavio: „Malo uređaja može da postigne da onog trenutka kada ga korisnik uzme u ruku, svi ostali deluju zastarelo. Magic V2 upravo to može u kategoriji sklopivih telefona, što ga dodatno čini dostojnim dobitnikom IFA 2023 nagrade.” Ovaj uređaj je zaslužio mesto i u XDA-DevelopersBest of IFA 2023” nagradama zahvaljujući inovaciji koju donosi na tržištu sklopivih telefona. „To je najtanji i najlakši sklopivi telefon na svetu, čak i kada je sklopljen, tanji je i od iPhone 14 Pro Max uređaja.”


O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.


Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:
https://www.facebook.com/HonorSrbija/
https://twitter.com/Honorglobal
https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr
https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured
https://www.instagram.com/honorglobal/
http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image