• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAGLO ZAHLAĐENJE I PLJUSKOVI! Detaljna vremenska prognoza za početak jeseni, evo kad kreće promena vremena

Autor Aleksandar Blagić

Meteorolog Ivan Ristić je otkrio kakav početak jeseni nas očekuje.

 Vremenska prognoza za jesen 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Ivan Ristić, meteorolog, je za "Kurir" otkrio kakvo vreme nas očekuje na početku jeseni. Jesen kalendarski počinje u subotu 23. septembra i sa sobom donosi zahlađenje i značajnu promenu vremena.

"U subotu 23. septembra sa kalendarskim početkom jeseni prema nama dolazi visinska dolina i đenovski ciklon doneće regionu i našoj zemlji dugo očekivano osveženje i kišu. Imaćemo pad temperature od pet do deset stepeni, a posle tog talasa uslediće i svežiji period. Dnevne temperature će biti do 20 do 25 stepeni s tim što do kraja septembra dolazi do jačeg prodora hladnog vazduha kada se dnevna temperatura očekuje do 20 stepeni. Takođe, u tom periodu možemo da očekujemo padavine i pljuskove koji nam stižu nakon ovog dosta sušnog septembra", kaže Ristić.

Prema rečima Ristića, u utorak će duvati umeren do jak jugoistočni vetar u košavskom području. U subotu će duvati umeren pojačan severozapadni vetar koji uglavnom možemo da očekujemo i u narednom periodu", zaključio je Ristić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:41
KAKVO NAS VREME ČEKA NA JESEN? Poznati meteorolog otkrio prognozu do 15. septembra: Pad temperature tek posle OVOG perioda
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO/Kurir)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mile

"U subotu 23. septembra sa kalendarskim početkom jeseni prema nama dolazi visinska dolina i đenovski ciklon doneće regionu i našoj zemlji dugo očekivano osveženje i kišu. " Kakvo bre dugo ocekivano osvezenje? Kome nije prijatna temperatura od 20 do 30 stepeni, Snesko Belicima, haskijima, samojedima? I ko zeljno iscekuje kisu, ne znam takve ljude?

special image