• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EURACTIV ONLINE PANEL DISKUSIJA: Sve što vas zanima o unapređenju poslovnih procesa

EURACTIV Srbija organizuje drugu u nizu onlajn panel diskusiju na temu How to improve business processes: kako unaprediti poslovne procese. Panel diskusija će biti održana 31. oktobra sa početkom u 10h.

 EURACTIV ONLINE PANEL DISKUSIJA: Sve što vas zanima o unapređenju poslovnih procesa Izvor: EURACTIV SRBIJA

Cilj ove onlajn diskusije jeste da se daju uvidi u načine na koje organizacije, kompanije kao i poslovni sistemi mogu da unaprede svoje poslovne procese.

Danas su organizacije i kompanije svedoci promena bez presedana. Svaki kutak globalne ekonomije se rapidno menja a poslovni procesi postaju sve složeniji, i konstantno se menjaju. Razvoj novih tehnologija, promene navika i preferencija ciljnih grupa dovode do preoblikovanja tradicionalnih načina poslovanja.

Poslovni procesi kao i prodajni procesi te CRM su evoluirali od bazičnih aktivnosti do veoma složenih dinamičkih procesa. Poslovni procesi u organizacijama a pogotovo kada je reč o prodajnim procesima, zahtevaju pre svega razumevanje kupaca, potom dobru preraspodelu resursa, a zatim i strateški plan aktivnosti kako bi se celokupno poslovanje unapredilo.

Sa druge strane regulativa, razvoj veštačke inteligencije, zaštita podataka, sajber bezbedost i drugo, utiču na kompanije zahtevajući prilagođavanje i ponovno osmišljavanje poslovnih procesa na način da sve karike u lancu kao i svi spoljašnji i unutrašnji faktori budu uzeti u obzir.

Svi ovi izazovi predstavljaju prilike za organizaciju da preispitaju koliko su poslovni procesi u skladu sa trendovima. Kao i priliku da organizacija pre svega razume izazove i potrebu za promenom, a potom da koristeći uvide i signale zasnovane na podacima unapredi svoje poslovne procese, jačajući svoje poslovanje uz postizanje operativne agilnosti.

Na ovu temu govoriće se i o SAP digitalnim rešenjima koja doprinose poboljšanju uslova poslovanja i unapređenju procesa prodaje. Poseban osvrt će biti na najnovijim verzijama CRM rešenja iz SAP portfolija.

A gde se nalazi Srbija, kakve se promene dešavaju u svim segmentima, bilo da se radi o velikim kompanijama ili o malim i srednjim preduzećima, kakve su potrebe organizaija, sa kakvim se izazovima susreću i kakvi su dobri primeri iz prakse, su pitanja na koja ćemo pokušati da dobijemo odgovore u EURACTIV Srbija panelu.

Uvodno izlaganje će dati Bojan Stanić, pomoćnik direktora Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju iz Privredne komore Srbije, a učesnici su iz različitih kompanija i industrija u Srbiji među kojima i Nikola Kresoja, SAP CX Business Consultant & Capability Manager, Wireless Media, Olja Lapčević, SAP Presales Specialist, SAP Zapadni Balkan, Maja Bogunović, direktorka Logistar doo, i član Confindustria Srbija, kao i drugi.

Da biste pratili panel diskusiju molimo vas da se registrujete OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image