Dobitnica trosobnog stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Iva Raičević živi u stanu u Zemunu sa suprugom, dvoje dece. Dobitni račun je izdat na Voždovcu.

"Suprug drži trgovinsku radnju na Voždovcu i tamo je obavljena kupovina, inače živimo u Zemunu", kaže Iva i dodaje da je poslato dosta računa. Napominje da nije gledala izvlačenje i da je potpuno zaboravila na njega. "Radila sam nešto po kući, deca su gledala crtaće, potpuno sam bila zaboravila dok mi nije zazvonio telefon.

Odmah sam pozvala muža, rekla sam mu da smo dobili stan, ali pošto sam kroz uzbuđenje to njemu prenela, on je pomislio da su nam obili stan, pa se uplašio i pitao je da li je sve u redu sa decom", ispričala je dobitnica stana na Novom Beogradu u Bloku 63.

Nije mogla da precizira kakvi su planovi sa dobijenim stanom, pošto ova porodica ima rešeno stambeno pitanje. Iva je ekonomista po struci, ali ne radi jer su deca još uvek mala. "Ne radim, jer deca su često bolesna i ne idu u vrtić toliko često, tako da radim sa suprugom koliko mogu, njemu pomažem, tako da u principu zajedno radimo. Bavimo se trgovinom, a inače ne radim u struci", kaže Iva Raičević.

Nagradna igra koja i jeste u agendi borbe protiv sive ekonomije, koja ima cilj da pospeši naviku uzimanja fiskalnih računa, kako su nadležni ove nedelje najavili, nastaviće se i naredne godine.

BONUS VIDEO: 

EKONOMISTA SAVETUJE U ŠTA DANAS PRETVARATI NOVAC: Ne treba igrati samo na JEDNU kartu! Danas je važno ne izgubiti MNOGO Kurir televiija

(MONDO/RTS)