Jedan Jakov rešio je da zaprosi svoju devojku na nesvakidašnji način...Putovao je avionom "Er Srbije" u Pariz sa izabranicom Minom, ali kako je nestrpljenje raslo, došao je na sjajnu ideju - da devojku zaprosi u avionu. Zamolio je kapetana i  posadu da mu pomognu u realizaciji.

"Poštovani putnici govori vam kapetan, nadam se da uživate u letu. Sada imamo neplaniranu, ali veoma lepu objavu. Jedan naš putnik upravo se sprema da svojoj devojci postavi važno pitanje. U ime cele posade Er Srbije i svoje lično ime, molim vas da ga podržite. Jakove, u avionu ima 139 svedoka tvoje ljubavi! Srećno!", bile su reći kapetana. 

U narednim trenucima, Jakov je zaprosio svoju devojku, nakon čega je usledio aplauz svih putnika, a osoblje u avionu spremilo je i šampanjac za mladi par.

"Kada imate važno pitanje da postavite, nestrpljenje raste. Jakov nije mogao da sačeka da stigne u Pariz i odlučio je da već u avionu zaprosi svoju devojku. Uz malu pomoć kapetana, posade i 139 putnika na letu Er Srbije JU314, Mina je rekla "da“". Mina i Jakove, raduje nas što smo deo vaših uspomena. Srećno i da sa nama porodično letite još mnogo, mnogo godina", objavila je Er Srbija na svom Instagram nalogu ovaj romantični trenutak.

 (Mondo)