Danas je u 42. godini života u Užicu preminuo vanserijski, legendarni skakač Borko Miladinović. Vest o njegovoj smrti objavljena je na Fejsbuk stranici "Užice - oglasna tabla". 

Borko je, pored toga što se veoma uspešno bavio skokom, bio i profesionalni instruktor i gimnastičar.

"Tužna vest. Danas nas je napustio naš Užičanin Borko Miladinović, vanserijski i legendarni užički skakač, koji je na najbolji način proneo slavu našeg grada veoma daleko. Borko je takođe bio profesionalni ski instruktor kao i gimnastičar. Večna ti slava i hvala za sve nebeska lastavice", piše u objavi.

Borko je inače bio i profesinalni ski-instruktor, a na njegovom sajtu piše da više od 20 godina član Gorske službe spasavanja, dok u držanju časova skijanja je imao više od 15 godina iskustva.

Bavio se i skokovima sa starog železničkog mosta u Užicu, a na takmičenjima je više puta osvajao nagrade. Za sada nije poznat uzrok smrti Miladinovića, a njegovi sugrađani se u neverici opraštaju na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

RUSKA FITNES INSTRUKTORKA O ŽIVOTU U BEOGRADU! Irina: Ne mogu da verujem šta je ovde moguće, u RUSIJI JE TO ZABRANJENO 15 GODINA Kurir TV

(MONDO/N.D.)