KOPAONIK 29. januar 2024. godine - Jedinstveni teambuilding na snegu ,,Ski biznis Liga“ koju organizuje naša najuspešnija skijašica Nevena Ignjatović, počela je ovog vikenda na Kopaoniku, po drugi put. Liga je namenjena kompanijama i firmama iz naše zemlje, a u januarskoj trci je startovalo čak 79 takmičara.

d627d61c-ec3c-4afa-b53d-2a8b297c1994.jpg
Miloš Krstić 

Sledeća trka biće održana u zadnjem vikendu februara, dok će se u poslednjem vikendu marta organizovati veliko finale. Učesnici se takmiče u muškoj i ženskoj kategoriji, ali u martu se računaju i ukupni poeni koje postižu kao timovi odnosno kompanije i zato će biti organizovane dve trke.

Prijave za učešće su još uvek otvorene i svi zainteresovani mogu da se prijave putem sajta ili instagram profila Ski business Ligue.

f7f1485f-60e6-4f11-9025-93b4524fd5ff.jpg
Miloš Krstić 

Po rečima skijašice Nevene Ignjatović, njen san se obistinio: ,,Oduvek sam želela da ljubav prema sportu kom sam posvetila ceo život, povežem sa ljudima iz poslovnog sveta. Pored toga što napravimo atmosferu na trkama poput svetskih kupova, jer organizujemo profesionalno merenje vremena, probne vožnje, startno-ciljnu arenu, jednako nam je važno da se ljudi druže, upoznaju i stvaraju nove uspomene.“

IMG_1736.jpg
Miloš Krstić 

Podsećamo:
Prošle godine Liga je debitovala i postigla odlične rezultate, ukupno 18 kompanija i 120 takmičara pokazalo je svoje iskustvo u ovom prestižnom sportu. Liga je namenjena skijašima amaterima koji su zaposleni u kompanijama, i tako predstavlja jedinstveni teambuilding.