• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WMG DIGITALNA MEDIJSKA KOMPANIJA BR. 1 Naši portali su glavni izvor informisanja za građane Srbije

Izvor Promo

WMG nastavlja sa apsolutnom dominacijom na srpskom tržištu i to sa 229,056 korisnika više od drugoplasirane, odnosno 458,448 više od trećeplasirane medijske grupacije.

 WMG 16x9 fotka logo (1).jpg Izvor: WMG

WMG nastavlja sa apsolutnom dominacijom na srpskom tržištu i to sa 229,056 korisnika više od drugoplasirane, odnosno 458,448 više od trećeplasirane medijske grupacije, pokazuju januarski podaci zvaničnog merenja čitanosti portala u Srbiji, koje sprovodi kompanija Gemius.

Najčitaniji smo i najposećeniji sa najangažovanijom i najlojalnijom publikom, a naš medijski portfolio pokriva 86% internet korisnika u Srbiji.

Zahvaljujemo se svima koji svoje poverenje ukazuju našim portalima, na čelu sa Kurirom, Mondom i Espresom, koji se konstantno nalaze među top 10 sajtova u Srbiji.

Snaga medijskih grupacija

U januaru WMG ne samo da je ponovo bio rekorder po broju otvorenih stranica, broju poseta i jedinstvenih korisnika, već je 85.57% korisnika interneta u Srbiji provodilo po 1 sat i 20 minuta mesečno na našim portalima.

Snaga medijskih grupacija prikazana je na posebnom Gemius grafikonu koji ilustruje dve ključne metrike, internet reach i vreme provedeno na sajtu (graf: ATS), što na još bolji i pregledniji način prikazuje pravu snagu medijskih grupacija. Sa ovako predstavljenim parametrima, još je očiglednije koliko je WMG ispred svoje konkurencije.

Izvor: Promo

Grafikon koji pokazuje snagu medijskih grupacija u Srbiji, Izvor: Gemius* 

WMG lider na digitalu u svim segmentima

WMG je na ubedljivom prvom mestu po broju otvorenih stranica, i to sada već četvrtu godinu zaredom. U januaru su posetioci naših internet izdanja otvorili preko 297 miliona stranica, što je za 69% više u odnosu na drugoplasiranog konkurenta, a čak 126% više u odnosu na trećeplasiranog.

Izvor: Promo

Kada se sabere vreme koje su građani Srbije proveli na sajtovima WMG u januaru, dobije se neverovatan broj – 589 godina i 214 dana, što je čak 5.2 miliona sati. To znači da smo za 60% ispred drugoplasiranog izdavača, a 83% u odnosu na trećeplasiranog izdavača.

Izvor: Promo

WMG dominira i u broju poseta: samo u januaru građani Srbije su preko 107 miliona puta posetili naše sajtove, što je 52% više od drugoplasiranog i 71% više od trećeplasiranog na Gemius listi.

Izvor: Promo

WMG je digitalna medijska kompanija broj 1 u Srbiji i po broju jedinstvenih korisnika

Izvor: Promo

Dominacija u kategorijama VESTI, SPORT, ŽENA/LIFESTYLE I BIZNIS

Ako se posmatraju pojedinačno kategorije sadržaja, WMG je ubedljivi lider u najvažnijim segmentima: vesti, sport, žena/ lifestyle i biznis. Najveći broj građana Srbije je u januaru kao glavni izvor informisanja izabrao WMG kao najrelevantniji izbor kada su najvažnije i najaktuelnije vesti u pitanju.

Izvor: Promo

NOVE SASOMANGE NEKRETNINE

Oglasnik Sasomange, koji posluje u okviru WMG, je potpuno redizajnirao i tehnički i funkcionalno unapredio svoju sekciju Nekretnine. Od januara 2024. dostupne su nove funkcionalnosti koje u potpunosti zadovoljavaju potrebe kupaca, prodavaca i agencija koje posluju na tržištu nekretnina u Srbiji, jer se sva unapređenja zasnivaju na rezultatima opsežnih istraživanja i anketa sprovedenih sa više od 2000 korisnika i 20 agencija.

Tehnološki najnapredniji sajt za oglašavanje sa najvećim brojem oglasa za nekretnine, od samog osnivanja postavio se kao oglasnik koji se adaptira, razvija i raste u skladu sa tržištem. Sada redizajniran, tehnički i funkcionalno unapređen, izlazi u susret stvarnim, svakodnevnim zahtevima korisnika i u potpunosti zadovoljava njihove potrebe.

Sa odlučnošću da se korisnicima pruži vrhunsko iskustvo, preglednim, pojednostavljenim a obogaćenim formatom, nove funkcionalnosti Nekretnine Sasomange podigle su lestvicu očekivanja od online oglasnika na tržištu nekretnina.

Izvor: Sasomange

HVALA NA POVERENJU!

Pored Kurira, Monda i Espresa, u rezultatima medijske divizije WMG učestvuju i naši specijalizovani brendovi: Smartlife, Lepa & Srećna, Stvar ukusa, Sensa, Wanted, Yumama, Glossy, Stil, Elle Srbija, Euractiv i drugi. Deo WMG porodice je i oglasnik Sasomange, koji beleži konstantan rast u broju oglasa i registrovanih korisnika.

Zahvaljujemo se svima vama koji doprinosite našim uspesima: našim čitaocima i gledaocima, svim našim zaposlenima, klijentima i partnerima.

*Istraživanje gemiusAudience prati posećenost srpskih veb-stranica. U istraživanju učestvuje preko 100 srpskih internet sajtova, zbog čega je gemiusAudience postao standard u internet istraživanju i merenju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internet mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Evrope. Podaci ovog, za sada jedinog zvaničnog istraživanja posećenosti srpskih veb-stranica su uporedivi i javno dostupni na adresi https://e-public.gemius.com/rs

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image