• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA UMRLICI PORODILJE KOJA JE PREMINULA U NIŠU STOJI I IME NJENOG SINA! Po rođenju ostao bez majke, muž objavio poruku

Autor Ivana Vlajković

Porodilja koja je preminula u Nišu biće sahranjena u subotu.

 PORODILJA KOJA JE PREMINULA U NIŠU Izvor: Printscreen/Facebook/Instagram/Kurir/Printscreen

Preminula porodilja D. L. (31) iz Vlasotinca, koja je juče preminula u UKC Niš, gde je prebačena u teškom stanju nakon što je u leskovačkoj bolnici porođena carskim rezom, biće sutra sahranjena.

Umrlicu je objavio neutešni suprug na društvenim mrežama uz poruku: "Nećeš biti zaboravljena." Među ožalošćenima je prvo naveden sin, koga su dobili pre tri dana i koji je odmah po rođenju ostao bez majke. Od porodolje se opraštaju i njeni najbliži.

"Počivaj u miru, najbolja moja drugarice, kumo! Nije trebalo ovako da bude, otišla si prerano! Saučešće porodici", napisala je kuma preminule devojke. U leskovačkoj bolnici i u UKC Niš danas je došla inspekcija Ministarstva zdravlja, a započet je i spoljašnji stručni nadzor, kao i unutrašnja kontrola.

Izvor: Kurir/Instagram/Printscreen

D. L. je porođena carskim rezom, rodila je zdravo dete, ali već sutradan, u minulu sredu, došlo je do masivnog unutrašneg krvarenja, te je prebačena u UKC Niš, gde je juče ujutru preminula i pored svih napora lekara da joj spasu život.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

08:51
marica
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Kurir/MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Saturnija

U našem kraju je bila devojčica kojoj je majka umrla na porodjaju. Malo se igrala sa decom i uvek ponavljala da je mama zbog nje umrla. Uvek je bila tužna i melahonična. Rasla je uz babu koja je stalno podsećala na tragediju. Ne znam da me je nečija sudbina više dotakla u životu od te devojčice. Na ocu ovog dečka i svim rodjacima je da mali nikada to ne proživi u sebi da je on uzrok, kao što nije, zbog čega je preminula njegova majka. Ta deca se moraju delikatno vaspitavati i naučiti od početka da će imati možda zlurade komentare na tu temu, kad krene u školu ali da im ne pridaje značaja jer su laž.

special image