Toma Fila, cenjeni beogradski advokat, za Mondo je komentarisao slučaj nestale Danke Ilić, za kojom se traga od utorka, kada je nestala u mestu Banjsko Polje, kod Bora.

Ovaj poznati advokat smatra da je MUP dao sve od sebe i da to čini još uvek. "Mala Danka nema ni dve godine i za 15 minuta ne množe da pređe puno. Sumnjam da je neće naći tamo, a gde će je naći, e to ne znam...", rekao je Fila za Mondo.

Ukoliko imate informaciju o Danki Ilić pozovite policiju!

Informaciju da je na imanju, na kojem je nestala Danka Ilić, pronađena jama povezana sa lokalnim rudnikom advokat Fila komentariše sa dozom sumnje.

"To nije tunel, već kanal za navodnjavanje", istakao je Toma Fila i dodao da, da je dete tu ono ne bi bilo udaljeno više od 500 metara ili jedan kilometar od mesta nestanka.

Ono što cenjenog pravnika brine je i mogućnost toga da je Danku Ilić neko preneo preko granice sa Srbijom. "Roditelji moraju da se ispitaju dobro... Istočna Srbija je čudna, možda je čak i prešla granicu sa nekim, ako ju je taj neko oteo. Neki kriminal je u pitanju", navodi Toma Fila.

Nažalost za kraj, Fila izražava sumnju u pronalazak devojčice. "Ja ne verujem da će je ikad pronaći, jer ako je ne pronađu sada odmah, živu ili ne daj Bože mrtvu, sve liči na trgovinu decom", zaključuje Toma Fila.

Policija se i danas nalazi na imanju porodice majke nestale devojčice, a tu je i teška mehanizacija koja pomaže u otklanjanju smeća i deponije koja se nalazi oko kolibe ispred koje je Danka nestala.

Kurir/Nenad Kostić Banjsko polje Danka Ilic

Podsetimo Danka Ilić (2) je nestala u mestu Banjsko Polje, kod Bora, u utorak oko 13.45 sati dok se sa majkom i godinu dana starijim bratom igrala ispred objekta u mestu Banjsko polje.

"Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila", rekla je Dankina majka Ivana. "Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo" , navela je tada majka nestale devojčice.

Policija je prvi put aktivirala sistem "Pronađi me" (Amber Alert), kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.

Najnovija dešavanja u vezi sa nestankom male Danke (2) iz Bora možete pratiti na našem BLOGU UŽIVO.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenjai propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO: "SVE BOLESNO ŠTO ČOVEK MOŽE DA ZAMISLI NEKO JE NEKAD VEĆ URADIO!" Stručnjak za bezbednost objašnjava korake u istrazi otmice dece

"SVE BOLESNO ŠTO ČOVEK MOŽE DA ZAMISLI NEKO JE NEKAD VEĆ URADIO!" Stručnjak za bezbednost objašnjava korake u istrazi otmice dece kurir televizija