Prava misterija vlada u Nišu oko nestanka mladog farmaceuta Milana Đorđevića (41) koji se bez traga izgubio u vrletima Suve planine.

Od jutros su se Gorskoj službi spasavanja pridružili i policija i žandarmerija kao i psi tragači, ali do 10 sati nije bilo uspeha. Potraga se raširila na nekoliko desetina hektara i prema nekim navodima iz ove akcije, rekli su portalu Kurir: "kao da je u zemlju propao".

"Veliko je pitanje zašto bi mlad, perspektivan, porodični čovek došao ispred doma, parkirao svoju "škodu", ostavio u autu oba telefona i sam se uputio na planinu. Video ga je iz daljine jedan kosač trave i neka deca", pričaju ljudi na punktu. Ispred doma se nalaze članovi njegove porodice, vidno zabrinuti za Milana.

Gorska služba spasavanja Srbije GSSS Potraga za Milanom iz Niša

Prema slikama Gorske službe spasavanja jasno se vidi da je teren gust šibljem među stablima.

"Potraga je jutros rano počela, ima nas, tu su policajci, vatrogasci, žandarmerija. Teren je takav- kakav je, gust rastinjem, ali nećemo stati", rekli su nam iz GSS.

Kako saznaje Kurir, potraga je podeljena po sektorima. Svakog trenutka taj pojas potrage se širi tako da se mnogi nadaju uspehu da je Milan pao, povredio se i da mu je potrebna pomoć.

Milan je s posla došao do podnožja, i tako u poslovnom odelu se uputio ka planini. On je inače, iskusan planinar i često je tu dolazio na rekreaciju, ali uvek u opremi. Malo je čudno što je i službeni i svoj telefon ostavio u automobilu. Njegov auto su pronašli prijatelji preko gps.

Milan Đorđević je porodičan čovek, ima dvoje male dece. Zato su i mnogi na društvenim mrežama apelovali da se što pre pronađe. Bojanine vode su poznato niško izletište, udaljeno od Niša oko tridesetak kilometara.

BONUS VIDEO:

OTAC JOJ NESTAO KAD JE IMALA 6 GODINA Posle pola veka otišla u svet da ga traži, a umesto njega je pronašla DRUGOG ČLANA PORODICE Kurir televizija

 (Kurir/MONDO/J.D.)