Dan je pri kraju, sunce polako zalazi, ostavlja za sobom spektakularne nijanse crvene, narandžaste i zlatne boje koje prekrivaju nebo i reflektuju se na mirnoj površini mora. Sediš na peskovitoj plaži, osećaš toplinu koja je ostala u pesku nakon celodnevnog sunca, talasi lagano zapljuskuju obalu i stvaraju umirujući zvuk koji se meša sa povremenim krikom galebova u daljini.

Otvoriš oči i shvatiš da si u kancelariji u kojoj odbrojavaš stotinke do otkucaja poslednjeg radnog sata. Uzimaš gutljaj hladne Cedevite i uveriš se da te osvežavajući ukus svaki put vrati tamo gde želiš da budeš. Budimo iskreni, u savršenom letnjem trenutku.

Topli letnji dani često pozivaju na refleksiju i opuštanje. Biti iskren prema sebi i drugima uklanja teret pretvaranja i omogućava nam da se osećamo slobodno i opušteno. To je vreme kada možemo istinski da uživamo u trenutku, bez dodatnih briga. Ovog leta, Cedevita  vitamiska voda nas podseća na važnost iskrenosti svojom aktivacijom "Reci tako kako je". Učiniće da budeš otvorena i autentična osoba, što ne samo da doprinosi ličnom zadovoljstvu, već i poboljšava kvalitet odnosa s drugima. Pa, šta će se desiti ako odlučiš da stvari nazoveš pravim imenom?

cedevita2 copy.jpg
Promo 

Ako želiš da uživaš u razgovorima bez filtera, najpre se osveži novim ukusima vitaminskih voda - Body & Mind i Focus. Zamisli kako se uživanje u sunčanim danima savršeno slaže sa osvežavajućim napicima čiji vitamini mogu da pomognu u nadoknađivanju elektrolita!

Body & Mind ukus je idealan za one trenutke kada želiš da se opustiš i pronađeš unutrašnji mir, bilo da ležiš na plaži pod suncobranom ili uživaš u pikniku sa prijateljima u prirodi. Sa osvežavajućim ukusom limuna i kupine izvor je kalijuma i vitamina B6, B12, D, B3.

cedevita3 copy.jpg
Promo 

Focus je tu da te podigne kada ti je potrebna dodatna doza energije i koncentracije. Njegov intenzivan i osvežavajući ukus limete i limunske trave savršen je za one trenutke kada planiraš letnju avanturu, bilo da istražuješ nove gradove, voziš bicikl kroz šumske staze ili surfuješ na talasima na egzotičnoj destinaciji. Ova vitamnska voda je izvor kalijuma, cinka i vitamina B6, B12, A.

I to nije sve. Nakon osveženja, Cedevita vitaminska voda te poziva da učestvuješ u nagradnom konkursu. Pravila su jednostavna, a nagrade i više nego zabavne! Spremi se da na recitakokakoje.com kažeš onako kako jeste i popravi svoje raspoloženje posle par koraka:

Odaberi ukus koji ti najbolje odgovara - da li je to Body & Mind ili Focus?
• Odaberi frazu i dovrši je - samo iskreno!
• Označi odevni komad koji želiš za svoj lifestyle - možda je to majica, platnena torba ili duks sa kapuljačom?
• Ostavi svoje podatke - ne zaboravi jer možda baš tvoja iskrenost bude nagrađena modnim komadom sa tvojom frazom!

cedevita4 copy.jpg
Promo 

Iskoristi priliku da ovog leta uz Cedevitu budeš iskrena, kreativna i osvežena osoba. Reci tako kako je, uživaj u svakom trenutku, osveži se novim ukusima i budi deo nezaboravne letnje avanture!