Svako od nas je nekada sanjao da poseti Španiju - zemlju bogate kulture, a prva asocijacija su uvek sunce, plaže, priroda, kuhinja i arhitektura genijalnog Gaudija. To je izgleda postalo dostupnije nego nekada, i skoro da su se cene letovanja u Španiji izjednačile sa cenama letovanja u Grčkoj.

Mnoge agencije su uvrstile Španiju u svoje ponude, a mnogi traže smeštaj i karte sami, pa se još više isplati letovati tamo. Što se tiče ponuda agencija, MONDO je proverio kako se kreću cene. Ako želite da prođete jeftinije, do Španije može da se ide i autobusom. Jedna od ponuda na koju smo naišli jeste paket aranžman 12 dana: Autobuski prevoz + 6 polu pansiona u Ljoret de maru + 1 noćenje sa doručkom u Montekatiniju za 520 evra po osobi.

Španija (2).jpg
Mondo 

Takođe cene zavise od hotela koji izaberete, ali i od perioda u kom želite da idete. Što se tiče ponuda gde je uključen avionski prevoz cene se kreću od 420 evra, pa sve do 2.500 evra po osobi. Što se tiče ove jeftinije ponude, u cenu je uključena povratna avionska karta, polupansion i sedam noćenja u hotelu sa tri zvezdice, a ponuda važi za septembar mesec. Oko 800 evra po osobi će vas koštati isti ovaj hotel u julu ili avgustu.

Ako izaberete neku od ponuda koje nude proverene Instagram stranice za putovanja, možete da posetite Španiju (Kosta Brava) u septembru za 295 evra. U cenu je uključen avionski prevoz i sedam dana (šest noćenja) u hotelu. U cenu nije uključen tranfer od aerodroma do hotela.

Španija (1).jpg
Mondo 

Putovanje u oktobru koje sami možete da planirate košta oko 460 evra po osobi. U cenu su uključene jeftine avio karte koje možete da pronađete preko aplikacije Wizz air. Početkom oktobra su između 60 i 100 evra po osobi (cene su podložne promenama). Hotel u Ljoret de Maru sa četiri zvezdice košta 360 evra po osobi. Hotel je na plaži, a usluga koju nude je polupansion.

BONUS VIDEO:

Kurir TV KARTELSKI RAJ - GRČKA I ŠPANIJA! Vladimir Savić: Pojavljuju se imena pripadnika bezbednosti

 (MONDO)