Sečene kriške pažljivo su slagane na hleb, a opojni miris tek skuvane kafe ili mleka ispunjavali su kuću. Danas se životni tempo ubrzao, ritual doručka gotovo da se izgubio ali jedno je ostalo isto- Poli.
Isti onaj prepoznatljiv ukus i nepromenjena receptura vrhunskog pilećeg mesa od svakog zalogaja i dalje prave praznik za svačije nepce. Bilo da si ljubitelj starinskog sendviča od domaćeg hleba i paradajza ili onog modernog "za poneti" koji je neizostavan deo obroka u školi ili posle treninga- svaki način je odličan, jer je Poli uvek pravi izbor.
Da je u pitanju provereni ukus na koji porodice računaju već pola veka, pokazuje i činjenica da je Poli pileća barena kobasica prošle godine obeležila svoj 50. rođendan.
Od doručka i užine do večere, Poli uvek igra glavnu ulogu- sendvič bez njega nije pravi sendvič, a kada ga dodaš pici, salati ili testenini, Poli svako jelo podigne na viši nivo.
Polise voli i zbog praktičnosti jer možeš da ga pripremaš na više načina- pečen, pržen ili direktno iz pakovanja, uvek daje isti fantastičan ukus. Bez obzira koji način odabereš, tvoj je uvek najbolji.
Kroz sve ove decenije, generacije su odrastale na Poliju. Danas ga sa istim oduševljenjem otkrivaju i novi ljubitelji dobrog zalogaja.
Zato i pola veka kasnije važi isto pravilo Ludi za Poli- kako ko voli!
