• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvežili ste se? Vreme je za novo "kuvanje"

Ukoliko su vas svežija jutra i večeri i poneki dnevni povetarac naveli na pomisao da treba da se oprostite sa letom, znajte da to nije tako.

Prema prognozi meteorologa "Meteosa" u subotu nas nakon svežeg jutra, očekuje sunčan i topao dan. Minimalne temperature kretaće se od 10 do 16 stepeni Celzijusa, a maksimalne od 28 na severu do 32 na jugu i jugozapadu Srbije.

I u Beogradu će biti sunčano i toplije nego danas sa minimalnom temperaturom od 15 stepeni i maksimalnom do 29 stepeni Celzijusa.

Nišlijama će jutro biti za stepen svežije nego Beograđanima, ali će im dan biti topliji sa temperaturom do 32 stepena.

"Najfriškije" će ujutu biti Užičinama na temperaturi od 10 do 14 stepeni, dok će tokom dana otopleti do 32 stepena, a na Zlatiboru i Tari do 26 stepeni.

I Vojvođani će se ogrejati u subotu više nego danas uz jutarnje temperature od 10 do 14 stepeni i maksimalne od 28 na severu do 30 stepeni na jugu Srema.

U nedelju nas sve čeka sunčano i još toplije vreme uz temperature do 35 stepeni.

Naredne nedelje u Srbiji će biti sve toplije i toplije do srede, sa temperaturama višim od uobičajnih za ovo doba godine, dok je u drugoj polovini iduće sedmice moguće je osveženje.

I da podsetimo Beograđane da u septembarskom letu na rekama mogu da uživaju još samo nekoliko dana jer se sezona na Adi zatvara 15. septembra, dok će na Lido preko pontona moći da se stigne još samo sutra do 20 časova.

(MONDO)

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

 Osvežili ste se? Vreme je za novo "kuvanje"