• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd dotira porodilje i u 2014.

Izvor Beta

Privremeni organ uprave Beograda na današnjoj sednici doneo je rešenje o jednokratnom novčanom davanju za zaposlene i nezaposlene porodilje u 2014. godini.

Prema toj odluci, zaposlene porodilje će tokom 2014. godine imati pravo na jednokratnu naknadu u iznosu od 25.000 dinara, a nezaposlene porodilje pravo na jednokratnu naknadu u iznosu od 50.000 dinara.

Na osnovu iskustava iz prethodnih godina, Privremeni organ očekuje da će oko pet hiljada nezaposlenih porodilja i oko 1.200 zaposlenih porodilja koje žive na teritoriji Beograda ostvariti ovo pravo naredne godine.

Na sednici je data saglasnost na programe poslovanja javnih preduzeća čiji je osnivač grad za 2014. godinu, kao i saglasnost za finansijske planove prihoda i rashoda za period januarâ€"mart za organizacione jedinice uprave grada.

Usklađena je odluka o merilima za utvrđivanja naknade za uređenje građevinskog zemljišta sa odlukom Ustavnog suda, a usvojen je i Program korišćenja sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima na području grada.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image