Slavica Kostić oteta u Trstu?
MONDO/Dragana Todorović 

Italijanska policija pretpostavlja da je Slavica Kostić (38), koja je pre desetak dana nestala u Trstu, oteta 25. aprila, pre nego što je stigla kući.

Slavica Kostić u Trst je doputovala 25. aprila i oko 20.30 časova javila je ćerki da je stigla.

“Kako je posle toga sa ćerkom komunicirala preko aplikacije whatsapp, postoji sumnja da je neko drugi slao poruke s njenog telefona”, kaže izvor "Kurira" blizak nestaloj ženi.

Navodno, Slavičina rođaka koja je otišla do njenog stana u Trstu u kući nije pronašla njene stvari, iako je ona u poslednjoj poruci navela da se okupala i legla da spava.

Znali joj navike

“Devojka je stupila u kontakt s njenom porodicom, kao i penzionerima kod kojih je Slavica radila. Stariji bračni par je navodno ispričao da im se nije javila da je stigla. To je policajcima bilo veoma sumnjivo. Sumnjaju da je osoba koja je poslala poruku veoma dobro poznavala Kostićevu, njeno kretanje i navike”, rekao je izvor.

Policija pokušava da locira njen telefon, kako bi otkrili gde se nalazila kad je poslala tu poruku.

“Ne isključuje se mogućnost da je ona samovoljno otišla negde, ali u tome joj je svakako bila neophodna još nečija pomoć. Neverovatno je da ne postoji nikakav trag”, dodao je izvor.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, ispituje se mogućnost da Kostićeva uopšte nije doputovala u Italiju.

Mediji su pisali da se proverava i njen bivši muž, nakon što je policija u kompjuterskom sistemu otkrila prijave koje je Kostićeva podnosila.

Takođe, majka nestale žene Milada Trujić izjavljivala je da je ćerka imala problema s bivšim suprugom. Nesrećna žena navodi da o ćerki nema nikakvih informacija.