Društvo

DIVLJANJE NA AUTOPUTU: Uhapšena još dva fudbalska huligana

Izvor Beta

Policija u Beogradu uhapsila su još dve osobe koje su osumnjičena da su se na auto-putu kod Obrenovca u noći između 27. i 28. avgusta nasilničko ponašale i razbijale automobile.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je saopštilo da se osumjičeni terete da su na autoputu "Miloš Veliki", na području Obrenovca, palicama, bakljama i staklenim flašama zaustavila saobraćaj, povređujući vozače i oštećujući više automobila.

Uhapšen je M.T. (24), koji se sumnjiči da je jedan od organizatora i M.A. (26), koji se tereti da je u učestvovao u napadu na automobile u prolazu.

Policija je identifikovala i dvojicu maloletnika, za koje se sumnja da su došli na auto-put „Miloš Veliki“, na području Obrenovca, gde su uz upotrebu drvenih palica, baklji i staklenih flaša zaustavili saobraćaj i tom prilikom naneli lake povrede vozačima i oštetili više automobila.

Saslušani su po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Uhapšenima M.T. i M.A. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Prethodno je povodom istog slučaja uhapšeno više od desete osoba.