Društvo

"FATALNA greška koju je načinio Malčanski berberin"

Izvor mondo.rs Izvor Telegraf

Posle 17. dana traganja po selima oko Niša uhapšen je osumnjičeni za otmicu devojčice koja je potresla celu zemlju. Beogradski mediji prenose saznanja o današnjoj akciji policije. Ministar Stefanović: Čestitka policajcima!

Portal "Telegraf" objavio je da je osumnjičeni N.J. fatalnu grešku zbog koje je uhapšen napravio pošto je ogladneo i zato se vratio u svoje selo.

"Policija je, igrom logike, pretraživala šire područje, ali Berberin se ipak, potpuno neočekivano, vratio u svoje selo, gde su ga opazile komšije. Pitanje je kad bi bio uhapšen da je nastavio da se krije po napuštenim štalama u okolnim, zabačenim mestima", navodi izvor portala.

Hapšenje ovog osuđenog silovatelja potvrdio je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

„Čestitam posvećenim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su danas, nakon višednevne potrage, uhapsili N. J. osumnjičenog da je oteo dvanaestogodišnju devojčicu iz Suvog Dola kod Niša.

Drago mi je da će ovi predani ljudi koji su i novogodišnje praznike proveli neumorno pretražujući teren u teškim vremenskim uslovima u potrazi za njim, Božić moći da provedu u porodičnom okruženju.

Nadam se da će pravosudni sistem Srbije imati u vidu koliko je monstrouzan zločin koji je počinjen i da će ovaj zlikovac dobiti najtežu moguću kaznu“.