Društvo

PLJUŠTALE kazne za "neodgovorne" penzionere i rekreativce u parkovima

Izvor mondo.rs

Pripadnici MUP-a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu i Boru podneli su krivične prijave zbog nepoštovanja naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Kragujevcu podnete su krivične prijave protiv četiri osobe iz tog grada, zbog sumnje da su izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Prilikom kontrole, policija je juče zatekla u parku muškarce starosti 23, 43 i 46 godina, kao i žensku tridesetogodišnju osobu, čime su prekršili meru zabrane kretanja u svim parkovima i javnim površinama namenjenim za rekreaciju i sport, saopštila je PU Kragujevac.

Policija u Boru podnela je u toku prethodnog dana prekršajne prijave protiv pet osoba zbog nepoštovanja naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Na ulicama u Negotinu policija je zatekla  71-godišnjeg i 78-godišnjeg muškarce, jedan 75-godišnji muškarac zatečen je u Majdanpeku, dok su dvojica 69-godišnjaka zatečeni u Kladovu, saopšteno je iz MUP-a.

Evo kako su i Beograđani danas isokristili lep dan, uprkos upozorenjima.

  I poznata izletišta su bila iznenađujuće puna