O ovome svi pričaju

HIT: Preporuka za seks u doba korone na TV sa nacionalnom frekvencijom FOTO

Autor Sandra Krstanović

Mnogi su ovih dana u dilemi kako da vode ljubav sa partnerom a da ga ne zaraze. Televizija sa nacionalnom frekvencom je dala SLIKOVIT primer.

"Dobro jutro, Srbijo" TV Happy
Izvor: YouTube/TV Happy

Društvene mreže "gore" nakon što se u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na TV Happy-ju pojavila fotka sa pozom u seksu koja se "preporučuje" u doba korone.

Pre toga, je novinar Milomir Marić objasnio da je čuveni naš seksolog dr Jovan Marić rekao da je najbolje primeniti pozu u seksu kako ne bi dirktno disali ili kašljali u svog partnera.

Tokom promocije knjige Jasmine Ane "Elitna prostituka" prikazano je ovo "uputstvo", uz kometar "Onda su prostitutke najzaštićenije, jer se one ne ljube (sa mušterijama)".

Na ekranu se pojavila i fotografija, na kojoj piše:

"Upustvo za sprečavanje širenja koronavirusa. Postupite prema priloženoj slici":

Iako u uglu stoji grb Srbije i Ministarstvo zdravlja, nemojte da vas "zavara" da je ovo zvanična preporuka jer umesto da piše Vlada Srbije, stoji "Blada Srbije".

Po komentarima na društvenim mrežama se može videti da su ljudi u "neverici, i ogorčeni što je tako nešto prikazano na televiziji sa nacionalnom frekvencijom".

Međutim, jedan tviteraš je naveo da ovo nije izmišljotina i da su ovakvu preporuku davno dali velike zemlje kao što su Švajcarska i Nemačka zvanično.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi