Verovali ili ne

SVI PRIČAJU O OVOJ KRAĐI GOLFA: Umesto ključa vozilo pokrenuo OVIM alatom

Autor Sandra Krstanović

Kada su inspektori MUP Aranđelovac nedavno pronašli ukradene automobile „golf 5“ i delove „golf4“ u jednoj garaži, čudom nisu mogli da se načude.

Krađa "Golfa"
Izvor: Adria Media Gropu/printscreen/video

Lopovi su umesto ključem „golf“ pokretali - šrafcigerom.

Inspektor Vladan Janković koji je pronašao auto i delove rasturenih vozila rekao je vlasnicima da u svojoj dugogodišnjoj i uspešnoj karijeri nije naišao na sličan primer u eri modernizovanih automobila, prenosi "Kurir".

Možda će vas zanimati

Kao što se vidi na snimku, koji ekskluzivno objavljujemo, dovoljno je da šrafciger ubacite u bravu i da se automobil „golf 5“ pokrene.

Inače, MUP je saopštio juče da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili S. P. (57) iz Sopota, „zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa“.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

„Sumnja se da je on 16. jula ove godine sa jednog parkinga u Aranđelovcu ukrao automobil „golf 4“, odvezao ga u svoju garažu i rastavio na delove“-kaže se u saopštenju MUP.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, policija je pronašla delove ukradenog automobila, kao i „golf 5“ koji je, kako se sumnja, ukrao na području Mladenovca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovac.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.