sve bilo dogovoreno

OVAKO JE TREBALO DA IZGLEDA "NOVA JUGOSLAVIJA"! Slobin telohranitelj otkrio godinama čuvanu tajnu - Makedonci dali PLAN!

Autor Marija Ivetić

Bivši telohranitelj Slobodana Miloševića nedavno je u jednoj televizijskoj emisiji otkrio javnosti nepoznate detalje.

Izvor: Printscreen/Youtube/Happy

Goran Pajić, nekadašnji telohranitelj Slobodana Miloševića, izneo je podatak u koji naša javnost do sada nije bila upućena, a reč je nastojanjima Makedonije da ostane u sastavu Jugoslavije.

Prema njegovim tvrdnjama u gostovanju na TV Hepiju, predsednik Makedonije u vreme raspada SFRJ Kiro Gligorov je sa Slobodanom Miloševićem dogovorio da se Makedonija nađe u sastavu nove Jugoslavije.

„Kada je 1995. godine bio atentat na Kira Gligorova, on je pre toga bio na tajnom sastanku u Beogradu sa Slobodanom Miloševićem i dogovorili su se da Makedonija bude u sastavu nove Jugoslavije. Međutim, očigledno da to nekome nije odgovaralo pa su brže bolje organizovali atentat na njega. O takvim stvarima se sve odlučuje u deliću sekunde“ ispričao je Pajić u emisiji „Dobro jutro Srbijo“, čovek koji je 10 godina bio u sastavu Jedinice za obezbeđenje Slobodana Miloševića.

Podsetimo, na Kira Gligorova je 3. oktobra 1995. godine izvšen neuspeli atentat ispred hotela Bristol u Skoplju, u kojem je bio teško povređen i izgubio je oko. Okolnosti atentata kao i njegovi počinioci su do danas ostali nepoznati.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.