Baksuz večeri!

ZBOG OVE GREŠKE JE MARIJA IZ NIŠA OSTALA BEZ AUTOMOBILA: Ako šaljete račune za nagradnu igru, obavezno ovo uradite!

Autor Aleksandar Nastevski

Jedan Fijat 500L večeras bi otišao u Niš da jedna žena nije napravila veliku grešku

Izvor: Printscreen/RTS

Srpski glumac Luka Raco je u večerašnjem trećem kolu izvlačenja igre "Uzmi račun i pobedi" izvukao imena srećnih dobitnika 5 automobila Fijat 500L i jednog stana u naselju Zemunske kapije u Beogradu. 

Među izvučenim kovertama bila je i Marija Milošević iz Niša, koja je na kraju izgubila automobil jer je poslala neispravnu kovertu.

Naime, Marija iz Niša nije imala sve podatke u skladu sa pravilima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" jer nije upisala svoj broj telefona na poleđini koverte, pa je na taj način ostala bez automobila.

Večeras je stan u naselju Zemunske kapije osvojio Branislav Stolić iz Beograda, a širom Srbije je otišlo 5 automobila Fijat 500L.

Kako se šalju slipovi?

Fiskalni računi i slipovi dostavljaju se odvojeno (ne smeju se mešati) u kovertama bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Broj koverata koje mogu da se pošalju nije ograničen.

Adresa na koju se šalju koverte je UZMI RAČUN I POBEDI 2020, a na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon.

Poleđina koverte je strana na kojoj se koverta otvara. Slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima je besplatno (ne plaća se poštarina), i počelo je 15. oktobra.

"Uzmi račun i pobedi" je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om, kako bi motivisala građane da se zainteresuju za temu sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje tako što će uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine, bila ona velika ili mala.

Takođe, u cilju stimulisanja bezgotovinskog plaćanja, građani koji prilikom kupovine koriste bilo koju karticu ili plaćaju instant mobilnim telefonom, imaće dvostruku šansu za dobitak jer uz fiskalne račune dobijaju i slipove sa kojima ravnopravno mogu da učestvuju u nagradnoj igri.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.