pogledajte fotografije

CENA ZA 3 NOĆENJA U ŠUPI - 200 EVRA! Oglas koji je slatko nasmejao sve korisnike Fejsbuka - ovo ima samo u Srbiji!

Autor Marija Ivetić

Oglas je izazvao lavinu komentara zbog cene vikendice koja se iznajmljuje, ali i stanja u kojem se nalazi.

Izvor: Printscreen/Facebook/Smeštaj za odmor u Srbiji

Odavno nema sumnje da su vikendice među najtraženijim nekretninama u Srbiji i da tražnja za ovom vrstom smeštaja nesumnjivo raste. Prodaja vikendica i više je nego duplirana u odnosu na isti period prošle godine, a situacija je ista i što se tiče iznajmljivanja. Razlika je jedino ta što se dešava da vlasnici neretko izgube kompas pa će vas jedno noćenje koštati kao da ste odseli u ekskluzivnom odmaralištu na udaljenom kraju sveta.

Na jednoj grupi na Facebook-u, gde možete da se informišete o dobrim lokacijama za odmor u Srbiji, pojavio se oglas koji je izazvao lavinu komentara upravo zbog cene noćenja u jednoj vikendici, ali i stanja u kojem se ona nalazi.

Pogledajte o čemu se radi:

Žena koja izdaje kuću sa gore prikazanih fotografija, napisala je da je "kolibica iz šume (tek napravljena), namenjena svima koji žele da budu u prirodi, bez buke, ali kojima ne smeta pucketanje vatre koju posetioci treba sami da lože, kao ni konzumiranje vode iz balona/flaša.

Takođe se navodi da su drva obezbeđena, da koliba prima od dve do četiri osobe, a da je cena za tri noćenja u njoj - 200 evra! 

Korisnici Facebook-a su ostavljali šaljive komentare, jer je jasno da im uslovi i izgled kuće "ne idu" uz navedenu cenu.

Ljudi su ovu kolibicu udaljenu 7 kilometara od Sokobanje, kako se navodi u oglasu, nazvali "šupom", i pitali se da li se vlasnik kuće šali sa cenom izdavanja od 200 evra.

Jedan od komentara je glasio: "Za slike kupatila bolje da ne pitamo. Mislim da je znak za zabranjeno pušenje ovde suvišan", a neko je napisao: "Mislite, prodajete kuću za 200 evra?".

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.