Društvo

MINISTARKA ZORANA SMRŠALA 23 KILOGRAMA: Otkrila plan ishrane i vežbanja!

Autor Lana Stošić

Ministarka rudarstva i energetike trenira četvrtu godinu zaredom, ishranu je potpuno redukovala, i rezultati su zapanjujući. Cilj joj je da ima više snage.

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, poptpuno je redukovala svoju ishranu zahvaljujući savetima nutricionistkinje dr Jagode Jorge, redovno trenira već četvrtu godinu, i rezulrati su zapanjujući.

Smršala je, kako kaže, 22 do 23 kilograma. Cilj transformacije je bio da ima više snage, zbog svakodnevnih obaveza. 

"Dok nisam rodila dete bila sam jako vitka. Posle, na žalost, nisam pazila. Pa pošto je sve u glavi, onda sam odlučila da se posvetim svom zdravlju i samim tim i izgledu. Treniram četvrta godina, idem svaki dan, svaki drugi dan je pilates. U isto vreme sam otišla kod jedne, rekla bih od najboljih nutricionista, profesora dr Jagode Jorge, koja mi je pomogla da prilagodim ishranu svom načinu života. Ja volim i život i hranu i eto... suština je da se osećam dobro. Smršala sam za poslednjih par godina oko 22-23 kilograma", kaže Mihajlovićeva i dodaje:

"Cilj mi je da imam snage, jer moj dan počinje u četiri, a završava se jako kasno, a ja toliko toga imam da radim i uradim... Dobar je osećaj, još par kilograma dole. Posle vežbanja i mozak je bistriji", rekla je.

Iako je potpuno posvećena vežbanju, dovesti liniju u red bez korigovanja ishrane, dodaje, nije moguće.

"A ko hoće da smrša, to nije moguće samo uz vežbanje. Tu pomaže samo manje jela", navodi ministarka i otkriva njen uobičajeni jelovnik:

"Doručak je jako rano, uvek prepečen hleb ili prženo jaje. Lagani obrok oko 12-13 sati, salata koja god, može i sa mesom. I predveče obrok supa, čorba, meso ili riba, prilozi. Nema hleba. Količina koja mi prija.", kazala je.

(Mondo/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.