Društvo

BRAT NESTALOG STEFANA POSLAO APEL CELOJ SRBIJI: Dođite da ih nađemo!

Autor Edin Delibašić

Potraga za Stefanom i Milicom koji su nestali u subotu trajala je 40 sati.

Izvor: Kurir, privatna arhiva

Stefanov brat, Marko Rusev uputio je apel preko Instagrama svim građanima Srbije putem kojeg moli za pomoć sve ljude koji poznaju planinski teren u okolini kojeg je nestalo dvoje mladih ljudi.

"Svi ljudi dobre volje neka dođu u potragu u grad Despotovac, planinu Bjelanicu. Lisine, gde su Stefan Rusov i Milica Mirjanić nestali 18. 12. 2020. godine u 8.45 koji znaju ovaj teren kako bi pronašli mlade ljude koji su nestali na planini u autu beli Peugeot 207. apel je za sve građane Republike Srbije", stoji u objavi.

Izvor: Instagram/printskrin

Potraga trajala 40 sati

U potrazi koja je trajala 40 sati učestvovao je veliki broj ljudi.

Milici Mirjanić (20) i Stefanu Rusovu (27), koji su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje ka izletištu Lisine, gubio se svaki trag istog dana od oko 15 sati kada im je telefon lociran u mestu Tupižnjica.

Kako se nezvanično saznaje, njihov trag izgubio se u podnožju planine Beljanica kod Despotovca, a nestanak su prijavili roditelji.

"Dobili smo poziv oko dva sata u noći između subote i nedelje. Prema informacijama koje imamo to dvoje mladih je imalo, navodno nameru da se popne na planinu Beljanica. Ono što nas plaši je informacija da oni imaju nešto malo iskustva u planinarenju ali nažalost nedovoljno", rekli su ranije iz GSSS.

Na sreću, sve se na kraju dobro završilo.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.