Detalji

OTKRIVENO ŠTA SE DESILO MLADOM PARU ZA KOJIM JE TRAGALA SRBIJA: Evo gde su bili tokom noći!

Autor Aleksandar Nastevski

Nestali planinari pronađeni su živi i zdravi.

Izvor: Kurir, privatna arhiva

Nakon celodnevne potrage za Stefanom Rusovim (27) i Milicom Mirjanić (20), oni su večeras pronađeni živi i zdravi, saopštio je večeras MUP.

MUP je naveo da je mladi par pronađen u blizini mesta Brezovica, a u potrazi je učestvovalo 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika Policijske uprave u Jagodini, kao i policajci iz Bora i Kragujevca.

Prema nezvaničnim informacijama, koje prenosi Pink, mladom paru se na putu zaglavio automobil, pa su prespavali u obližnjoj kolibi, u blizini Zilotskog manastira.

Njima se automobil zaglavio u snegu, a oni su nakon toga prenoćili u vikendici.

Mladi par je u subotu ujutru krenuo u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje ka izletištu Lisine, a svaki trag izgubio im se istog dana od oko 15 sati kada im je telefon lociran u mestu Tupižnjica.

Njihov trag izgubio se u podnožju planine Beljanica kod Despotovca, a nestanak su prijavili roditelji.

U potragu za devojkom i mladićem uključeni su bili jagodinska policija i GSSS i meštani. MUP je podigao helikoptere u potrazi za dvoje mladih, a u potragu su od sredine dana bili uključeni i psi tragači.

Inače, Milica i Stefan su do izletišta Lisine putovali belim pežoom kog su nadzorne kamere ranije snimile kod etno-restorana u izletištu Lisine.

Izvor: Adria media group

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.