stefan nemanja ne bi verovao

NEOBIČNA DEŠAVANJA KOD SPOMENIKA: Prvo devojka legla da se slika, a sad imamo novi hit! Tviteraši u ČUDU, pljušte uvrede

Autor Marija Ivetić

Stefan Nemanja izaziva burne reakcije javnosti još od kada je najavljeno da će biti centralni deo rekonstruisanog Savskog trga.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Spomenik Stefanu Nemanji na Savskom trgu ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Reakcije građana se ne stišavaju se, a sada je kod spomenika primećen još jedan detalj koji je mnoge zbunio.

Prvo se jedna devojka fotografisala u podnožnju spomenika i izazvala gnev kod tviteraša koji su je pitali "hoće li početi da tverkuju pored spomenika" i konstatovali da je "dobro što se nije skinula".

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Facebook/Dnevna doza beograda

Sada su na postamentu spomenika posetioci i prolaznici uočili novu neobičnu pojavu - narod je na tom mestu, u podnožju statue, počeo da ostavlja papirni i metalni novac.

Fotografije su osvanule na Tviteru gde je naravno odmah buknula živa rasprava na tu temu. Jedni kažu "valja se", drugi zaključuju da je "glup narod", a trećima ništa nije jasno jer se novac obično ostavlja u crkvi ili se za sreću baca u fontanu.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo)

Tagovi