NJEN KOMENTAR

ODVRATNO MI JE I DEGUTANTNO: Mira Banjac je igrala sa Danijelom i Lečićem u seriji - otkrila kako se glumac ponašao!

Autor Branka Bajić

Radili su zajedno na snimanju serije "Vratiće se rode".

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Glumica Danijela Štanfeld iznela je Višem javnom tužilaštvu tvrdnje da je glumac Branislav Lečić "moćnik iz filmske industrije" koji ju je silovao, a domaća javnost zatečena je ovom vešću.

Među onima koji su dali svoj komentar povodom Danijelinih tvrdnji, našla se i glumica Mira Banjac, koja je sa Danijelom i Branislavom sarađivala na snimanju serije "Vratiće se rode".

Slavna glumica istakla je da joj je ta priča odvratna i degutantna, te da ne želi mnogo da komentariše dok se slučaj ne rasvetli.

"Zaista mi je sve to degutantno i odvratno, i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u seriji "Vratiće se rode", ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege", izjavila je Mira za "Alo!".

Pojavio se i snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, koji je glumica kao dokaz dostavila Višem javnom tužilaštvu. 

Danijela Štajnfeld
Izvor: YouTube/Hold Me Right Film/screenshot

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36. Ukoliko ste žrtva seksualnog zlostavljanja ili znate nekog ko jeste, javite se na SOS telefon Autonomnog ženskog centra 0800-100-007.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.