Društvo

"NEĆU DA PLAČEM RADUJEM SE SUSRETU": Tijana je ubijena pre 7 godina, Jurić joj na rođendan uputio reči koje kidaju dušu

Autor Tamara Jovanović

"Jednog dana ćemo opet rođendane slaviti zajedno", napisao je Jurić.

Izvor: Youtube/screenshot/Mozaik Savetovaliste

Tijanin otac Igor na svom Fejsbuk profilu obratio se potresnim rečima povodom dana rođenja svoje ćerke.

"Danas puniš 22. godine. Nikada nećemo znati gde bi bila, koji bi fakultet pohađala ali znam samo jedno, ostala bi ona dobra, topla duša koja bi bila tu za svakog, da mu priđe, pomogne, zagrli ga i nađe lepu reč kada je ona najpotrebnija… Neću da plačem, radujem se susretu koji će se desiti jednog dana a onda ćemo rođendane opet slaviti zajedno", napisao je Igor uz zajedničku fotografiju sa Tijanom.

Danas puniš 22. godine. Nikada nećemo znati gde bi danas bila, koji bi fakultet pohađala ali znam samo jedno, ostala bi...

Da podsetimo, U noći između 25. i 26. jula 2014, kada je imala 15 godina, Tijana je oteta nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Telo devojčice pronađeno je 12 dana kasnije, 7. avgusta, na smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Kao ubica Jurićeve (15) označen je mesar Dragan Đurić (34) iz beogradskog naselja Surčina, koji je  priznao da je počinio zločin i policiju odveo do mesta na kojem je pokopao Tijanu.

Ona je sahranjena na pravoslavnom groblju kod Dudove šume u Subotici. Ispod prezimena i imena Jurić Tijana i datuma 1999-2014, stoji samo jedna reč: "Nedostaješ".

(MONDO)

Tagovi