anketa

SCENA IZ TRŽNOG CENTRA U LAZAREVCU NAPRAVILA POMETNJU: Jedni hvale vlasnike, drugi negoduju - "ovo je odvratno" (FOTO)

Autor Tamara Jovanović

Šta vi mislite, da li je ovakav potez primeren ili ne?

Izvor: Instagram/MOJ_BEO_GRAD/screenshot/Pavel L Photo and Video/Shutterstock.com

Tokom zimskih meseci veliki broj pasa na ulici izložen je na milost i nemilost hladnom vremenu, i dobrim ljudima koji na razne načine pokušavaju da ih nahrane i sklone sa ulice tokom najhladnijih dana.

Iako neki pozdravaju poteze humanih ljudi, drugi ipak smatraju da ne treba preterivati i da u svemu treba biti umeren i pronaći granicu.

Tako je nedavno na osvanula fotografija iz jednog tržnog centra u Lazarevcu, a koja je izazvala pravu buru na društvenim mrežama. Kako se može videti, pas spava na robi u jednom butiku, i to na farmericama koje su namenjene za prodaju.

Pogledajte:

Mnogi su pozdravili ovaj potez, komentarišući da je gest za svaku pohvalu, kao i da što više ljudi treba da se ugleda na vlasnika i da sledi njegov potez. "Pa šta sad, svakako bi svi trebalo valjda da operu nove stvari", rekli su neki.

Međutim, pojedini smatraju da je u redu pomoći životinjama, ali da je ovaj potez ipak previše. "Kako je moguće da čovek ovako nisko padne da se oduševljava kučetu koji spava na stvarima?", "Ajde bre kretenčine jedne bolesne koje pišu svaka cast zaposlenima, uzmite puštajte ih u vaše kuće po stvarima ovako da spavaju, umesto sto ih puštaju da se izležavaju po stvarima, neka im prostru nešto na pod. pa neka spavaju", "Ovo je odvratno", komentarisali su drugi.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)

Ajde bre kretencine jedne bolesne koje pisu svaka cast zaposlenima,uzmite pustajte ih u vase kuce po stvarima ovako da spavaju, umesto sto ih pustaju da se izlezavaju po stvarima,neka im prostru nesto na pod pa nek spavaju

Tagovi

pas