Društvo

"BEDNO I SRAMNO" - IZDAJE ĆUMEZ ZA 200€! Urnebesni oglas za stan obišao Srbiju, a kad vidite gde je KADA... (FOTO)

Autor Uroš Matejić

On je na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova - Beograd" okačio oglas jednog stana u Novom Sadu.

Izvor: Facebook/Grupa za izdavanje stanova

Izdati stan u Srbiji po pristojnoj ceni, stalnim podstanarima, danas je možda ista muka, kao i rentirati povoljan stan od "normalnih" vlasnika.

Često smo u prilici da čujemo priče o bahatim vlasnicima, koji papreno naplaćuju svoje "podrume" bez ikakvog ugovora, a onda daju rok od pet dana da se iseliš, bez objašnjenja.

Jednom momku je preko glave što ljudi, kako kaže, izdaju svakakve rupe od stanova, pa je i on rešio da pokaže stepen svoje ozlojeđenosti. Samo on zna koliko je "rupa" u svom životu obišao i u koliko je morao da živi. Pa je objavio urnebesni oglas, mada se čini da njemu nimalo nije smešno.

On je na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova - Beograd" okačio oglas jednog stana u Novom Sadu.

Reklo bi se da stan ne opravdava cenu, koja je abnormalna. Za te pare očekuju se makar pristojni uslovi za život. Ono što upada u oči je da su soba, kuhinja i kupatilo smešteni u istoj prostoriji. Pojedini su se složili sa ozlojeđenim momkom, pa se u komentarima moglo videti svašta:

"Vezati ga za drvo i tući us***om motkom", "Bedno i sramotno", "Jel realno bre? Da te strefi klaustrofobični napad odma majke mi, ali prava slika ekonomskog tigra danasnjice", "Svašta se izdaje... Svakako zavisi sve o mentalnom zdravlju vlasnika stana i potencijalnih zakupaca".

(Mondo)