Društvo

PRONAĐEN ALEKSA STANKOVIĆ! Nestao pre mesec i po dana, otkriveno gde su ga našli!

Autor Tamara Sekulović

Za Aleksom je bila raspisana i poternica.

Aleksa Stanković
Izvor: Printscreen/Facebook/Olja Stanković

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca pronađen je živ i zdrav u Beogradu, prenose "Novosti".

Podsetimo, Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Ostavio joj je i poruku na kompjuteru da ide u inostranstvo da radi, da mu ta firma za koju je radio nudi posao, smeštaj vizu, da mu je sve obezbeđeno. Za Aleksom je bila raspisana poternica. Aleksin telefon policija je nedugo potom uspela da locira u blizini Beograda, nakon čega mu se gubio svaki trag.

"Aleksa nije imao prijatelje niti se sa bilo kim družio. Nije izlazio, igrao je igrice po ceo dan i tu upoznavao ljude. Verujem da je dobio poslovnu ponudu i da je zato nestao, jer je on oduvek i hteo da ode iz naše zemlje", pričala je njegova majka Olja koja nikada nije prestala da traži sina:

"Nema društvo, ne pije i ne puši. Ima samo virtuelne prijatelje, igra igrice, ali je sve izbrisao iz kompjutera, jer se dobro razume. Nikoga od virtuelnih prijatelja posebno nije pominjao, a znao je da ostvaruje čest kontakt sa njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice. Nije izlazio u kafiće i diskoteke. Nema društva da bismo mogli da pomislimo da je sa njima", govorila je ona.

(Mondo/Novosti)