Društvo

SASTAVI PREDIZBORNI TIKET - Više od 500 kandidata imaju kvote u Meridianu

Izvor Promo

Kladi se na rezultate izbora u Meridianu!

Izvor: Promo

Malo manje od dva meseca ostalo je do izbora, a kladioničarski specijal je već tu!

Ko će drugi nego Meridian, čiji se bukmejkeri već 17 godina tradicionalno i jedini u Srbiji bave procenjivanjima verovatnoće ishoda izbora. I to rade bolje od većine analitičara - posle izbora juna 2020. godine procena ove kladionice „omašila“ je za 0.79% u odnosu na konačni rezultat.

Spisak potencijalnih šefova resora je impresivan – preko 40 imena na javnoj sceni, a u ponudi je preko 30 potencijalnih debitanata u ministarskoj fotelji.

Najveći broj imena je deo standardne garniture, ali su deo Meridianovog specijala i brojne poznate ličnosti sa estrade! U prvom redu, moći ćete da se kladite na veoma popularne estradne ličnosti Kiju Kockar, Milicu Todorović, Teodoru Džehverović, kao i Editu Aradinović.

Ljubitelji našeg melosa moći će da se klade i na Draganu Mirković, a našlo se mesto i za uvek popularnog Sašu Matića.

Za mlađe (punoletne) ljubitelje političkih zbivanja ova kladionica donosi i imena sa domaće digitalne scene.

Iz glumačke ekipe izdvaja se jak dvojac Dragan Bjelogrlić - Miloš Biković, saradnici u mnogim ekranizovanim ostvarenjima. Tu je i popularni voditelj Ivan Ivanović.

Svi poznavaoci domaće političke scene imaće priliku da naplate svoje poznavanje domaće političke scene.

I da zarade u samom startu, jer se u Meridianu PREDIZBORNI TIKET može odigrati novcem koji kuća časti – samom registracijom svi igrači dobijaju 500 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE.

Tagovi