Društvo

ŠTA MUZIKA KOJU VOLITE DA SLUŠATE GOVORI O VAMA: Recite nam koja pesma vas najbolje opisuje!

Izvor Promo

Ljubitelji dobrog vajba okupili su se na radionici kod poznatog didžeja Kristijana Molnara na kojoj su imali prilike da otkriju svoje jedinstvene priče, da razmenjuju iskustva i da na mikseti kreiraju svoj ritam.

Izvor: Promo

Da u ovom trenutku treba da odaberete jednu pesmu koja vas opisuje, koja bi to bila? Ili jedan singl koji odražava vaše trenutno raspoloženje? Da li bi to bila brza ili spora pesma, rok koji „prži“, hevi metal, pank, rep ili pak stara šumadijska „dvojka“? Možda temperamentni trubači ili vrcavi latino ritam? Setni fado ili moćna simfonija? Numera iz omiljenog filma? Muzika je sastavni deo našeg života, svakog našeg dana, s njom se budimo, slušamo je na putu do posla ili fakulteta, uz nju se veselimo, bodrimo, podižemo raspoloženje i lečimo tugu... Ona prati svaki naš korak i upotpunjuje trenutke koje ćemo pamtiti. I šta onda o nama govori muzika koju volimo da slušamo? Ništa o našim kvalitetima, karakteru i osobinama, već o tome da volimo život, da umemo da uživamo, da znamo da zastanemo! I Istu pesmu ćemo doživeti potpuno drugačije kada smo srećni i drugačije kada smo tužni, različit doživljaj ćemo imati dok je slušamo sami, u miru svog doma, a potpuno drugi kada smo u društvu. To je ta neponovljivost trenutka, jedinstvenost koja ga krasi. Ako u tome naučimo da uživamo, to je mali korak da shvatimo i samu suštinu života- on je ovde i sada, nauči da ga ceniš, živi ga odmah, bez čekanja!

Izvor: Promo

Svi smo mi različiti i jedinstveni ali nas i mnogo toga spaja. Muzika koju slušamo i koja nas pokreće samo je jedna od tih stvari. Okuplja nas i želja da probamo nešto drugačije, da osetimo nešto novo, uzbudljivo, da budemo posebni... To je ono što je okupilo ljude u IQOS club-u. Došli su da se upoznaju, razmena iskustva, da prošire svoje vidike i da ispričaju svoje jedinstvene priče. U tome im je pomogao Kristijan Molnar, poznati didžej. Kao neko ko živi muziku, on savršeno dobro zna na koji način ona može da nas podigne, motiviše, ali i opusti i pomogne da budemo spontani. Uz pomoć ritma koji su sami kreirali, oprobavši se u ulozi didžeja, iako isprva stidljivi, okupljeni su se brzo odvažili da podele svoja iskustva- jednoj dami IQOS je bio „ljubav na prvi pogled“ i nešto bez čega ona više ne može da zamisli dan. Drugoj je bio “sudbonosni susret” koji joj je pomogao da prebrodi teške trenutke, a nekome je bio „izlaz“ za vreme vanrednog stanja…

Izvor: Promo

Slušajući inspirativne priče, među njima se formirala jedna mala zajednica koju spajaju upravo različitost i raznolikost. Oni dolaze iz različitih gradova, bave se drugačijim poslovima, žive različitim tempom, imaju drugačija interesovanja i vole potpuno neverovatne stvari... Ali jedno ih spaja- želja da probaju nešto novo, da budu drugačiji i da motivišu druge na promene! Zato baš oni i jesu ’Lica IQOS zajednice’ i predstavnici IQOS&Friends programa koji se kreira u saradnji sa njima, u cilju daljeg širenja vizije o svetu bez duvanskog dima.

Tagovi