KAKO IZAĆI IZ SVOJE ZONE KOMFORA: Ovo su priče koje će vas inspirisati da napravite promenu!

Dok se čvrsto držimo onoga gde smo sigurni, ništa novo se neće desiti i nećemo imati priliku da rastemo. S druge strane, korak u nepoznato je mnogima težak- evo kako su se pojedinci odvažili da izađu iz svoje zone udobnosti!

Promo

Šta povezuje stjuardesu, profesorku muzike, modela, inženjera i balerinu? U čemu se slažu psihološkinja i menadžerka? Stavovi su im sigurno drugačiji i suprostavljeni po mnogim pitanjima. Žive različitim životnim stilovima, pokreću ih I inspirišu potpuno nespojive stvari ... Žive u različitim gradovima, imaju drugačije navike, rođeni su u različitim decenijama. Ali, sve ih okuplja upravo to njihovo jedinstvo razlika! Uživanje u onome što vole i čega ne žele da se odreknu, prepuštanje zavodljivim zalogajima i gutljajima, trenuci koje ljubomorno čuvaju samo za sebe, hrabrost da iskorače iz svoje zone komfora... Želja da probaju nove stvari i obogate svoj život lepim iskustvima i susretima sa zanimljivim ljudima. Oni se ne plaše promena niti koraka u nepoznato! Zbog svega toga su i došli da se upoznaju i druže, da prošire svoje vidike i usput i da ispričaju svoju jedinstvenu priču. Jer neko od njih će možda imati šansu da postane svetsko lice IQOS zajednice!

Promo 

Oni se prvi put vide, ali to ih ne sprečava da podele s drugima svoje priče i pronađu ono što ih sve spaja! Stoga im je pravi mentor neko ko je na svojoj koži iskusio mnogo životnih promena, neko ko voli ugođaj i da drugima ugodi- gastronomski ekspert, Jasmina Vukašinović. Ona je hedonista, iako se, kako se i sama našalila, to na njoj ne vidi. Svoju malu zajednicu povela je na putovanje kroz ukuse i mirise, ne bi li ih inspirisala da svoje priče obogate pravom dozom „začina“ kako bi bile što zanimljivije i autentičnije. Prepustila ih je očaravajućim aromama limuna, mente, bibera i ananasa i podstakla da dopuste svojim čulima da ih nesmetano vode... Jedna učesnica je ispričala kako je s IQOS-om izašla iz svoje zone komfora i promenila navike, druga kako je na njenu promenu pozitivno reagovala njena maca koja je postala mnogo umiljatija i privrženija. Jedna dama je otkrila kako, kad padne noć i sve utihne, uz IQOS dobije inspiraciju za slikanje, a druga kako voli da bude drugačija i ceni ljude koji su autentični i svoji...

Mnogo jedinstvenih priča je podeljeno, svaka drugačija i zanimljiva na svoj način. I to je suština - koliko god da smo različiti, uvek postoji nešto što nas spaja! Svi oni imaju šanse da postanu svetsko lice IQOS zajednice, ali to im i nije bio primarni cilj. Došli su da se upoznaju i druže i steknu jedno novo iskustvo. Zato baš oni i jesu predstavnici IQOS&Friends programa koji se kreira u saradnji sa njima, u cilju daljeg širenja vizije o svetu bez duvanskog dima.