Društvo

TATA ME ODMERIO I REKAO MI "JUČE SI BILA KU**A, A DANAS ČASNA SESTRA": Šok ispovest Vedrane Rudan, pokušala da UBIJE OCA

Autor Jana Desovski

Vedrana Rudan je u svojoj ispovesti otkrila da je pokušala da ubije oca!

Izvor: RTS/screenshot

U emisiji "Lica kao sav normalan svet" hrvatska književnica Vedrana Rudan je ranije otkrila da je u detinjstvu prošla pravi pakao. Navela je da nije bila u dobrim odnosima sa ocem kao i to da je pokušala dva puta da ga ubije, a da je drugi put zamalo uspela u svom pokušaju!

Otkrila je da se nije podnosila sa ocem jer je maltretirao, kao i da je bio strog i sve joj branio kad je bila mlada. 

"Imala sam 21. godinu, diplomirala sam i radila. Bilo je to vreme kad su se nosile mini suknje, a onda su, preko noći, došle u modu maksi suknje", ispričala je Vedrana. "Radila sam, imala sam svoju platu i pratila modu, pa sam tako skinula mini i obukla maksi suknju. Otac je ušao u kuhinju, a živeli smo u rupi, u pravom ćumezu, odmerio me... majka u uglu drhti, nikad se nije smeo dizati ton... a otac kaže: 'Juče si bila kurva a danas si časna sestra, odluči se'Odgovorila sam mu 'ne se*i', a majka je skoro umrla, jer sam prvi put digla ton na oca. Pomislila sam: 'Šta mi se može dogoditi? Završila sam školu, radim...'", nastavila je Rudan.

Opisala je stravičnu situaciju koja se nakon toga desila, gde je prvo otac nju bacio na stakleni orman, a onda je ona pokušala njega da povredi.

"A onda mi je on prišao, podigao me i bacio u stakleni orman. Bila sam sva u krvi i staklu... imali smo šporet na drva i na njemu je, u tom trenutku, bila velika šerpa puna gulaša, ogromna... uhvatila sam je za te goruće 'uši', digla u vazduh i bacila ocu u glavu".

Dodala je da je tad doktor bio u blizini kao i da je uspeo da pomogne njenom ocu koji je bio teško povređen.

"Majka je viknula, otac se odmakao, bio je sav u krvi, od pete do glave, ali je ipak doktor u blizini uspeo da mu zakrpi rane", rekla je.

Pogledajte video:

(MONDO)