Društvo

ŠOK U BEOGRADU - DETE SKOČILO SA BRANKOVOG MOSTA! Rečna policija momentalno reagovala, izvedeno filmsko spasavanje VIDEO

Autor Sara Gajić

Jutros je dete pokušalo da izvrši samoubistvo skokom sa Brankovog mosta.

Prema prvim informacijama na Brankovom mostu se desio incident, kada je dete skočilo. Brzom reakcijom policije, dete je preživelo. U medijima se pojavljuju oprečne informacije, neki navode da je u pitanju dečak, dok drugi pišu da je devojčica.

U program Kurir televizijie tim povodom hitno se uključila novinarka Marija Čanković koja se u trenutku našla na Brankovom mostu kada je dete pokušalo da skoči sa mosta.

Zbog velike pribranosti pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno rečne policije sprečena je tragedija ogromniih razmera.

"Na sreću se nije desila tragedija. Pre samo minut smo prisustvovali spasavanju devojčice koja je skočila sa Brankovog mosta", javila se Marija Čanković sa prvim informacijama sa lica mesta.

Kako prenose mediji dete je pokušalo da izvrši samoubistvo skokom sa Brankovog mosta. Iz vode su ga izvukli pripadnici jedinica za bezbednost na rekama. Bio je svestan i slabo komunikativan, a zbrinula ga je ekipa Hitne pomoći.

(MONDO/Kurir)