Društvo

OGLASIO SE VLASNIK AGENCIJE NAKON FOTOGRAFIJA HOTELA IZ KUŠADASIJA! "Tvit nas je šokirao, poslaćemo svima slike"

Autor Sara Gajić

Nakon užasnih fotografija sa letovanja u Kušadasiju sada se prvi put oglasio i vlasnik agencije "Go2travel".

Izvor: YouTube/Printscreen/D&B TRAVELS/Twitter/@bucak_divlji/kurir tv

Nakon što je osvanula serija fotografija lošeg smeštaja iz Kušadasija na Tviteru je krenula lavina komantara. U pitanju je hotel koji je rezervisan preko poznate agencije Go2 Travelling. Na ovaj haos na mrežama odreagovao je i vlasnik pomenute agencije za Kurir TV.

"Želim da kažem da pre 2 dana kada se ovaj tvit pojavio nas je to apsolutno šokiralo. Mi tamo u Kušadasiju imamo 1700 ljudi, i 50 naših zaposlenih i jasno postoji način ako se neki problem pojavi, a ovo do nas uopšte nije stiglo", rekao je Boris Katić, vlasnik i direktor agencije "Go2 Travelling.

"Mi smo za ovo saznali preko tvita. Brzo smo reagovali. Moram da kažem da se ovde radi o potpunoj neistine, znači ne o delimičnoj istini. Soba 602 iz tog hotel, a imao slike te sobe, i poslaćemo danas svim portalima, jako nam je bitno da se zna. To su slike krova tog hotela, a na taj krov niko nije upućen da ide. Taj krov nije primeren, ali tamo nijedan naš putnik nije imao potrebu da ode. Ovde se radi o apsolutno lošoj nameri. Ovo nam je nanelo apsolutnu štetu. Takođe, nigde se ne spominje da je tim devojkama dan nakon "ček in-a" ponuđena opcija da se prebace u drugu sobu, koju su one odbile", dodao je Katnić.

(MONDO/Kurir)